Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz, Spor Toto Süper  Lig'de 2-0 kazandıkları Bursaspor maçına ilişkin, "Lige iyi başlamak bizim için  çok önemliydi. Birbirimize kenetlendik, yeni transferlerle yeni hocamızla  kazanmasını bildik" dedi. 
 
Yılmaz, müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında, sezona  galibiyetle başlamanın sevincini yaşadıklarını söyledi. 
 
Bursaspor'dan deplasmanda puan almanın hatta galip gelmenin çok zor  olduğunu belirten Yılmaz, "Bursa çok iyi bir camia ve çok iyi bir takım oldular.  Çok da iyi bir hocaları var. Lig bizim adımıza iyi başladı umarım böyle de devam  eder" ifadesini kullandı. 
 
Bruma ise sezona 3 puanla başlamak istediklerini ve bunu  başardıklarını anlattı. 
 
Takım arkadaşlarını kutlayan Bruma, geçen sezon geçirdiği ciddi  sakatlığın ardından toparlanıp sahalara döndüğünü dile getirerek, daha fazla  çalışıp performansını yükseltmeyi amaçladığını ifade etti. 
 
Olcan Adın ise ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını bildirdi. 
 
Mücadelenin ikinci 45 dakikasında iyi oynayıp galibiyeti getiren  golleri bulduklarını belirten Adın, şöyle konuştu: 
 
"Bulduğumuz pozisyonları iyi değerlendirerek kazanmasını bildik. Süper  Kupa'da, Fenerbahçe maçında da iyi mücadele ettik ve penaltılarla kaybettik.  Eleştiriler elbette olacaktır. Bu eleştirilere kulak asmayacağız ve işimizi  yapacağız. Performansımızı katlayarak istediğimiz hedeflere ulaşacağız." 
 
Adın, attığı golü maçtan sonra ekrandan izlediğini söyleyerek,  pozisyonda ofsayt olmadığını savundu.