Hamit Altıntop: “Çok uzun bir sezondu. İniş – çıkışlar oldu; ama ciddiyetimizi koruduk. Şampiyonluğu hak ettiğimizi düşünüyorum.”

Selçuk İnan: “Anlatılmaz bir duygu. İkinci şampiyonluğum. Bu takım, bu sporcular, hocalar, yönetim, başkan, taraftar en güzelini hak ediyor. Herkesi tebrik etmek istiyorum. Acılı günlerimizde, kutlamaların iptal olmasına rağmen burada bizi desteklemeye gelen tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim. [Galatasaray ve Trabzonspor'un maç öncesinde tribünleri birlikte selamlamaları hakkında] Taraftarlarımızın talebiyle gerçekleşti. Bence Türk futbolunda olması gereken de bu. Kazanan veya kaybeden diye bakmamalıyız. Böyle bir şeyi benden istemeleri ayrıca onore etti beni; çünkü ben Trabzonspor’a üç yıl emek verdim. Orada çok güzel günler geçirdim. Trabzon insanını çok seviyorum, Trabzonspor’u çok seviyorum. Onlara da Türkiye Kupası’ndaki final maçında başarılar diliyorum. Onları tribünlere götürmek iyi ki bana nasip oldu. [Didier Drogba ve Wesley Sneijder'ın sezonun en iyi oyuncuları olarak Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ı göstermeleri hakkında] Aramızdaki fark bu, onlar çok rahatlıkla söyleyebiliyor. Ben söyleyemiyorum, kusuruma bakmayın. Herkesin ufacık da olsa bir hakkı vardır. Ben zaten ona bakıyorum. Herkesi tebrik ediyorum.”

Felipe Melo: “İnanılmaz bir mutluluk yaşıyorum. Ailem de yanımda, başta takım arkadaşlarım olmak üzere herkese teşekkür ederim. Ultrabet Bugün babam, eşim, çocuklarım buradaydı. Onlara da benimle birlikte oldukları için minnettarım. İkinci şampiyonluğumuzu yaşıyoruz, gerçekten çok mutluyum. Oynadığım tüm kulüplerde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Her zaman %100’ünüzü verdiğinizde kulüp ve taraftarla bir iletişim kuruyorsunuz. Başarı sadece benim değil, tüm arkadaşlarımın emeği var. Hocamızın, teknik heyetin başarısı var. Sadece onlar da değil, Florya’daki çalışanların, aşçısının, temizlikçisinin, herkesin başarısı. Burada kalmak istediğimi daha önce de söylemiştim. Ama şampiyon olduk ve şu an bunu kutlama zamanı.”

Didier Drogba: “Bu şampiyonluk çok önemliydi. Ben sezonun ikinci yarısında takıma katıldım, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Önümüzdeki sezonu dört gözle bekliyorum. Bence sezonun oyuncusu Burak Yılmaz.”

Dany Nounkeu: “Ben duygusal bir insanım. Şu anda bir bebek gibiyim, tüylerim diken diken. Benim için güzellikler dolu bir sezon oldu. Galatasaray’a geldiğimde ikinci çocuğum doğdu. Sezon öncesinde Fenerbahçe’ye karşı Süper Kupa’yı kazandık. Ve ilk sezonumda şampiyonluk yaşadım. Umarım yeni sezonda da aynısı olur.”