Maçı değerlendirirken Burak Yılmaz, "Bazen 20 pozisyon geliyor atamıyorsun bazen pozisyon gelmiyor atıyorsun. Forvetin kaderi bu. Bugün şansta yanımdaydı belki. Antep maçında çok gol kaçırdım. Bugün hemen pozisyon gelsin gol atayım istiyordum. Antep maçını unutayım diyordum. Antep maçından sonra Hakan Balta'ya sarıldım teşekkür ettim. Puan kaybetseydim daha çok eleştirilirdim. Artık oyunun önemli olmadığı haftalar. 1-0 olsun bizim olsun. Biz sonuna kadar gitmek istiyoruz. Tüm maçlarımızı alınca şampiyonuz ama her maça tek tek bakıyoruz. Akhisar'ı tebrik ederiz. Biz istediğimizi aldık ve gidiyoruz."

Gol krallığı konusunda konuşan tecrübeli golcü, "Eğer şampiyon olacaksak ben de gol kralı olacaksak mutlu olurum. Ama benim yarışım şampiyonluk için. Gol krallığı o kadar önemli değil." dedi.

Burak ayrıca sezon sonunda ya da ilerleyen dönemlerde transfer olup olmayacağı konusu ile ilgili de maçtan sonra yaptığı açıklamada net konuştu;

Yıldız golcü, "Galatasaray'da yeni kontrat imzaladım, karşılığını da verdiğimi düşünüyorum. Allah izin verirse, kariyerimi de burada sonlandırmak istiyorum" dedi.