Galatasaray, ikinci kamp için Avusturya'ya gitmişti. Sarı-Kırmızılı takım bu ülkede kamp yapacağı süre boyunca Velden bölgesinin ünlü oteli Schloss'ta konaklayacak. Gecelik oda fiyatı en düşük 2 bin TL olan lüks otelde Sarı-Kırmızılı ekip, 31 Temmuz'a kadar konaklayacak.

Galatasaray takımının tercih ettiği Schloss oteli bir göl kıyısında yer alıyor ve çevresindeki doğal güzellikler nedeniyle Avrupa'nın en pahalı otellerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Sarı-Kırmızılılar Avusturya'da yapacağı kamp dönemi boyunca geceliği en düşük 2 bin TL olan otelde kalacakken, İspanyol devi Barcelona ise Amerika'nın Los Angeles şehrinde çok daha düşük bir ücrete konaklayacak. Katalanlar, Los Angeles'te bulunan ve Marina manzarası bulunan The Ritz-Carlton otelinde ikamet edecek. Lüks otelin en düşük oda fiyati ise 1300 TL'ye denk geliyor.

Fiyat kıyaslaması yapıldığında Galatasaray'ın konaklama maliyetinin Barcelona'ya göre çok daha fazla olması dikkat çekiyor. Her iki ekibin konaklama süreleri boyunca yapacakları harcamaların ne kadarlık bölümünün sponsorlar tarafından üstlenileceği ise bilinmiyor.