Bloomberg HT'de Fatih Kuşçu'nun sunumuyla yayınlanan "Spor Saati" programının yorumcusu Fatih Altaylı, söze  Galatasaray-Kayseri, Bursaspor-Fenerbahçe ve Karabükspor-Beşiktaş maçlarına damga vuran hakem hatalarıyla başladı:

"HAKEMLERİN DE MHK'NİN DE AR DAMARI ÇATLAMIŞ"

"Galatasaray-Kayseri maçı De Jong oynamasaydı 5-0 bitebilirdi. Çok büyük çabaları oldu Kayseri'yi savunurken. Ancak hakem olmasaydı da 2-2 bitebilirdi. Hakemler her maçın önüne geçmeyi başarıyor. Beşiktaş ofsayttan gol yiyor, Fenerbahçe maçına geliyoruz iki penaltı. İkisi de değil. Dönüyorsun Galatasaray maçına... Buz gibi golü hakem yedi. Niye yediğini kendisi bile bilmiyor. Ben Hüseyin Göçek'ten bir numara bekliyordum. Çünkü o, ligdeki numaracı hakemlerde yerini sağlamlaştıranlardan biri... Hakemlerin de MHK'nin de tam anlamıyla ar damarı çatlamış durumda... Her hafta rezillik ve bunu savunuyorlar. Bunlar hafta içi fırında çalışıp hafta sonu maç yönetmiyorlar, profesyonel hakem hepsi.

Levent Nazifoğlu'nu gördüğüm zaman cinlerim tepeme çıkıyor. 'Yüksek stoper bulamadık' diyor, peki o zaman niye alçak aldın? Oyuncu almak için oyuncu mu alıyorsun sen? Bu transferlerden senin çıkarın ne, niye kulübün parasını sokağa atıyorsun? Peter Crouch'u stoper mi oynattılar kardeşim? Puyol 2.5 metre miydi acaba? Başından sonuna zırvalık bu açıklama. Sürekli bir enkaz edebiyatı. Parasızlık diyorlar, 20 oyuncu almış bu yönetim. Bunlar içinde Podolski dışında banko oynayacak adam yok. Josue'yi aldın, niye Josue sonradan oyuna giriyor?  Bruma oyun kurucu olursa takım da böyle kafası kesilmiş tavuk gibi oynar. En kötü De Jong orada oynar. Podolski'yi al, Eren'i de forvete koy. Ama dediğim gibi zeka yok. Mehmet Özbek, Dursun Özbek ve Levent Nazifoğlu isimlerinden hangisi önemli isim? Bunlar koltuktan önem kazanmış ama asla değerli isimler değil. 20 oyuncuya 50 milyon Euro bonservis, 30 milyon Euro maaş vermişler. Hani para yoktu kardeşim? 1. haftanın sonunda 'Tudor'u keşke Galatasaray alsa' dedim.

Cengiz Özyalçın, yılların Galatasaraylı'sı. Ama bu düzeyde kulüp yönetmekten anlamaz. Galatasaray çok farklı ve özeldir. Ama bugün bunu ortaya koyacak isimler var mı? Emin değilim. Bir fotoğraf gördüm; Galatasaray Kulübü Başkanı otobüs kullanıyor. Yemin ediyorum, o otobüse binmem. Onun kullandığı otobüs duvara toslar."

"BÖYLE GİDERSE GALATASARAY BAŞKANLIĞINA ADAY OLURUM"

Yönetiminin kendi hatalarını varlıkları satarak kapattığını söyleyen Altaylı, Galatasaray'ın elden gittiğini belirtti ve "Böyle giderse Galatasaray başkanlığına aday olurum" ifadesini kullandı.