Fransa EURO2016'da gösterdiği performansın ardından Galatasaraymızın kadrosuna katmak için çaba harcadığı ve son aşamaya kadar gelindiği Florin Andone, İspanya basınına konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Galatasaray ile anlaştığını ancak devreye Deportivo'nun girdiğini dile getiren Andone, "Galatasaray ile aramızda anlaşmıştık. Cordoba'nın başkanı çok yüksek fiyat istiyor. Galatasaray, bu sene Avrupa'ya gidemediği için bu parayı vermeyi reddediyordu. Kısa zaman içerisinde bu sorunda çözüldü" diye konuştu.

"ÇOK İYİ TEKLİF YAPTILAR"

Cordoba'nın ikna edilmesinden sonra imza atmaya çok yakın olduğunu söyleyen Rumen forvet, "Galatasaray'a imzayı atacağım zamanlarda Deportivo'dan teklif geldi. Çok iyi bir teklif yaptılar ve kısa zamanda transferim gerçekleşti." ifadelerini kullandı.

"AİLEM VE KIZ ARKADAŞIM..."

Ailesinin İspanya'da kalmasını istediğinin de altını çizen Andone, "Benim için paradan daha önce gelen şeyler vardır. Avrupa'dan birçok takım benimle ilgilendi. Aileme ve kız arkadaşıma sordum. İspanya'da kalmamı istediler. Deportivo da iyi bir teklif yapmıştı ve oraya gitmeyi seçtim" şeklinde konuştu.

Deportivo'yu seçen ve Galatasaray'a transferi gerçekleşmeyen 23 yaşındaki forvet, bu sezon 7 maça çıktı. Henüz gol veya asistle tanışamadı.