Sarı-Kırmızılılar başarılı çalıştırıcının bu isteğini bomba bir ismi kadrosuna katarak yerine getirmeyi planlıyor. Sır gibi saklanan bu ismin Bundesliga takımlarından Bayer Leverkusen'de forma giyen Alman futbolcu Stefan Kiessling olduğu öğrenildi.

GROOSKREUTZ ETKiSi

Deneyimli çalıştırıcının takımda çok görmek istediği 31 yaşındaki golcü oyuncu Galatasaray'ın sunduğu tüm şartlara olumlu baktı. Ancak futbol kariyeri boyunca Almanya'dan dışarı çıkmayan Kiessling yurtdışında çalışmak istemediğini belirterek teklife şimdilik sıcak bakmadığını Sarı-Kırmızılı yönetime iletti.

Bu sezon Galatasaray'ın Alman futbolcusu Kevin Grosskreutz'un yaşadığı sorunlar da Kiessling'in bu kararı almasında etkili oldu. Ancak yönetim 2017 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan oyuncu için görüşmelere devam edecek.

TRABZON DA PEŞiNDE

Öte yandan Galatasaray dışında Türkiye'de Kiessling'le Trabzon- spor'un da ilgilendiği öğrenildi. Alman golcü Bordo-Mavililer'in yanı sıra Liverpool, Aston Villa, Monaco ve Fiorentina'nın da radarında.

Bu sezon Bayern Leverkusen forması altında 24 maçta bin 395 dakika sahada kalan Kiessling takımına 6 gol, 4 asistlik katkı yaptı. Alman futbolcu profesyonel kariyeri boyunca 4 sezon Nürnberg'de, 10 sezon da Bayer Leverkusen'de top koşturdu.