Galatasaray, Borussia Dortmund ile yarın oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı için THY'dan kiralanan özel bir uçakla sabah Almanya'ya uçtu ve öğleden sonra Almanya'ya vardı. Sarı-kırmızılı takım konaklayacağı otele yerleşti.

Otel önünde geniş güvenlik önlemleri alınırken, taraftarlar ve basın mensupları otel giriş kapısına yaklaştırılmadı. Yaklaşık 30 kadar taraftar takıma sevgi gösterisinde bulunup yarınki maç öncesinde destek verdi. Taraftarlar uzaktan da olsa takımı desteklerken en büyük ilgiyi Melo gördü.
Galatasaray akşam saatlerinde Borussia Dortmund'un sahasında bir antrenman yapacak. Antrenman öncesi Teknik Direktör Prandelli ve bir futbolcu basın toplantısı düzenleyecek.

EMRE ÇOLAK VE PANDEV YOK

Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, Goran Pandev ve Emre Çolak'ı kadroya almayarak büyük bir sürprize imza attı.

Galatasaray kafilesinde yer alan sporcular şu şekilde: Fernando Muslera, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Blerim Dzemaili, Selçuk İnan, Umut Bulut, Wesley Sneijder, Bruma, Alex Telles, Burak Yılmaz, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Yasin Öztekin, Semih Kaya, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Sinan Bolat, Eray İşcan, Tarık Çamdal, Emre Can Coşkun, Veysel Sarı.