Sarı-kırmızı ekip ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapmış oldu. Galatasaray bu sonucun ardından puanını 34'e yükseltti. 

Sergen Yalçın ile yükselişe geçen Gaziantepspor ise Galatasaray karşısında yakaladığı net pozisyonları değerlendiremedi. Gaziantep 22 puana yükseldi.

MAÇTAN NOTLAR

Golcü oyunculardan Burak Yılmaz'ın bulunmadığı maçta, sarı kırmızılı teknik adam Roberto Mancini, Gaziantepspor karşısına, Muslera, Melo, Selçuk İnan, Sneijder, Drogba, Umut Bulut, Hakan Kadir Balta, Semih Kaya, Eboue, Emre Çolak, Sabri Sarıoğlu ilk 11'i ile çıktı. İtalyan teknik dörektör, sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ile Gökhan Zan'ın yanı sıra Gaziantep'te sağlık kontrolünden geçen Chedjou'yu kadroya almadı.

Galatasaray'da lisansları henüz çıkartılmayan yeni transferler Alex Telles ve İzet Hajrovic ile sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ve Gökhan Zan'ın yanı sıra kırmızı kart cezalısı Burak Yılmaz ile Albert Riera Gaziantep'e getirilmedi. Sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Armindo Bruma ve Aydın Yılmaz da kadroda yer almazken, devre arası transfer çalışmaları kapsamında takıma katılan Salih Dursun ve Umut Gündoğan, isimlerini 22 kişilik kadroya yazdırdı. Kamil Ocak Stadı'nda, kale arkasında kendilerine ayrılan bölümü dolduran Galatasaraylı taraftarlar, takımlarını yalnız bırakmadı. Gaziantep'in yanı sıra İstanbul ve çevre illerden gelen taraftarlar, karşılaşmadan saatler önce stada giriş yaptı.