Eskişehirspor kalecisi Ruud Boffin, Galatasaray'ın kendisi ile ilgilendliğini Belçika basınına açıkladı.

Ruud Boffin; "Türk basınında benim oraya gitmem için 500 bin euro istediğim yazıyormuş. Bana bir teklif geldi ve menajerim Günter Thiebaut'ya sordum, o kendisine resmi bir tekliin gelmediğini söyledi." ifadelerini kullandı.

Belçikalı file bekçisi, Muslera'nın Manchester United'a transferiyle ilgili olarak; "Yazılanlar sadece söylentilerden ibaret. Eğer Galatasasaray'dan gidecekse kaleye geçmek için fırsatım olur. Fakat, Muslera Galatasaray'da kalırsa yedek oturmak zorunda kalırım. Muslera, burada çok popüler bir oyuncu" yorumunu yaptı.

"GALATASRAY 1.5 MİLYON EURO ÖNERDİ"

Boffin; "Eskişehirspor beni satmak istedi. Çünkü, kontrat şartlarım onlara ağır geliyormuş. Galatasaray ise 1.5 milyon euro bonservis ödemeyi önerdi. Gayet mantıklı bir teklifti. Şimdiyse Galatasaray, Eskişehirspor'a daha düşük bir teklif veriyor. Eskişehirspor Başkanı ise bana ihtiyaçları olduğunu söyledi ve bu yüzden satmak istemiyor" diyerek sözlerini sürdürdü.

"GALATASARAY BENİ İSTERSE..."

Eskişehirspor'un kalecisi, son olarak; "Ben Eskişehir'de mutluyum. Galatasaray beni almak istiyorsa, bunu yapar. Eğer olmazsa, kulübümde kalırım" diyerek sözlerini noktaladı.