Dünya Kupası için Brezilya'da bulunan NTV Spor ekibi Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Gremio'nun stoperi Rholdolfo ile bir araya geldi. Sarı kırmızılı ekibe transferi ile çarpıcı açıklamalarda bulunan Rhodolfo, "Her zaman yurt dışında oynamayı hayal ettim, Galatasaray'da forma giymek benim için büyük onur olur" dedi.

“SON KARARI GREMIO VERİR”

Sao Paulo'dan Gremio’ya geldiğini ve bir süredir burada forma giydiğini hatırlatan Rholdolfo; “Gremio'nun çok fazla taraftarı var ve hepsi çok tutkulu. Bir yıldır buradayım ve çok mutluyum. Galatasaray haberleri de beni mutlu ediyor. Şimdiden birçok Brezilyalı oyuncu benimle Galatasaray ile ilgili konuştu. Galatasaray'ın benimle ilgilendiğini biliyorum ve bu beni mutlu ediyor. Menajerim Galatasaraylı yetkililerle görüştü. Galatasaraylı yetkililer de Sao Paulolu yetkililerle iletişim kurdu. Ama bu görüşmelerin hiçbiri resmiyete dökülmedi ya da net bir fiyat aşamasına geçilmedi. Yine de resmi bir teklif olursa son kararı Gremio verir” ifadelerini kullandı.

“TELLES VE TAFFAREL İLE GÖRÜŞTÜM”

Rhodolfo, Galatasaray hakkında Alex Telles ve Taffarel'den bilgi aldığını söyledi ve ekledi; “Alex Telles ve birkaç kez Tafarel'le görüştüm. Onlarla telefonla konuştum ve bana Galatasaray hakkında hep iyi şeyler söylediler. Sadece onlar değil birçok Brezilyalı dostum Türkiye hakkında hep olumlu konuştu. Bana Türkiye'de oynamanın harika bir şey olduğunu söylediler. Eğer her şey istendiği gibi giderse, Galatasaray'da oynayabilirim. Bu benim için onur olur.”

Başarılı stoper, geçen sezon Brezilya Ligi'nde 27 maçta forma giyip bir kez rakip fileleri havalandırdı.