Galatasaray ile Real Sociedad, Bruma'nın satışını gerçekleştirmek için masaya oturdu.

Sezon başında Galatasaray'ın Real Sociedad'a kiraladığı Bruma, gösterdiği performansla Sociedad'lı yöneticilerin ve teknik direktörü Eusebio Sacristan'ın gözüne girmeyi başardı. İspanya basınında yer alan habere göre, oyuncunun potansiyelini de göz önünde bulunduran ve takımı gençleştirmek isteyen Real Sociedad, satın alma opsiyonuyla kiraladığı Portekizli oyuncunun bonservisini alarak takıma katmak istiyor.

Real Sociedad'ın Bruma transferindeki en büyük engel ise kiralık kontratında yer alan 8 milyon euroluk satın alma opsiyonu. Bu bedeli yüksek bulan Real Sociedad yönetimi, Galatasaray'a yaklaşık 5 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor.

GALATASARAY'A DÖNMEK İSTEMİYOR

Bruma'nın da önümüzdeki yaz transfer döneminde Galatasaray'a dönmek gibi bir düşüncesi de yok. Menajerine Galatasaray'da forma giymek istemediğini belirten 21 yaşındaki genç yetenek, kiralık forma giydiği Real Sociedad'da kalmak istiyor. Bu durumda Galatasaray'ın Real Sociedad'dan gelecek teklifi kabul etmesi halinde Bruma'nın yeni takımı Bask ekibi olması bekleniyor.

Real Sociedad formasıyla bu sezon 27 maça çıkan Bruma, 3 gol 1 asistlik performans sergiledi. Galatasaray'da oynadığı dönemde çok fazla forma şansı bulamayan Portekizli oyuncu, geçtiğimiz günlerde Real Sociedad'da mutlu olduğunu ve en büyük hedefinin EURO 2016'da forma giymek olduğunu açıklamıştı.