Çin'den teklif alan ve gitmeye niyetli olan Lukas Podolski'nin fiyatı belli oldu... Kadro planlaması adına bu transferin bu hafta netleşmesini isteyen Galatasaray yönetimi 6 milyon Euro teklif eden Çin Beijing Guoan'dan 7.5 milyon Euro talep etti.

Aslan, Alman oyuncunun bonservisini ise Wesley Sneijder tarifesi ile belirledi. Sneijder'ın kontratında yer alan '7.5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi Galatasaray'ın bu rakamı belirlemesine neden oldu. Galatasaray yönetimi, Beijing Guoan'a "Bu rakamı verirseniz anlaşırız" dedi.

"AYNI ŞEYE İZİN VERMEYİZ"

G.Saray'dan 3 milyon Euro alan Podolski de Çin temsilcisinden yıllık 10 milyon Euro istedi.

Öte yandan Galatasaray yönetimi Podolski'nin menajeri ve Çin ekibine uyarıda bulunarak "Podolski giderse bir forvet takviyesi yapmamız gerekli. Bu yüzden 1 hafta-10 gün içinde kararınızı verin. Yoksa bu transfere izin veremeyiz. Burak, Şubat ayında Çin'e gitti. Avrupa'da transfer tahtası kapandığı için forvet takviyesi yapamadık. Bu kez aynı şeye izin vermeyiz" dedi.

Bu transfer gerçekleşirse Galatasaray 30 yaşında 2.5 milyon Euro bonservisle aldığı Alman yıldız Podolski'yi 32 yaşında, tam 3 katı fiyatına satmış olacak.