Galatasaray’da geçen sezon kiralık olarak forma giyen ve Manchester City’nin bu sene Türkiye’ye gelmesine izin vermediği Jason Denayer, yeniden Cim-Bom’a haber gönderdi.

Sezon başı, transferin son gününde Galatasaray’a gelmek için kulübünün izin vermesi için saatlerce havalimanında bekleyen Denayer amacına ulaşamamıştı.

Belçikalı futbolcu, zoraki olarak gönderildiği Sunderland’te mutlu olamayınca Türkiye’ye dönmek için menajerleri aracılığıyla mesaj iletti.

Galatasaraylı yetkililerle temas kuran menajerler, “Denayer gönülsüz şekilde Sunderland’e kiralandı. O her fırsatta Galatasaray’da oynamak istediğini söylüyor. İstanbul’da da çok mutluydu. Guardiola ve kulüp (Manchester City) oynaması için Sunderland’i istemişti.

Ama ne oynayabiliyor ne de görev aldığında esas bölgesinde oynatılıyor. Sadece 3 maçta şans buldu. ikisinde 11’de başlarken son (2 Ekim) oynadığı West Bromwich karşılaşmasında hoca sol bekte şans verdi.

Pişman oldular

Galiba Manchester City Kulübü de futbolcusunu Galatasaray’a göndermediği için pişman olmuştur. Denayer devre arasında gelmek istiyor” diyerek durumu aktardı.

Stoper takviyesi yapmayı planlayan sarı-kırmızılıların bu transfere yeşil ışık yaktığı belirtildi.

21 yaşındaki Belçikalı stoper ligde sadece Tottenham ve West Bromwich maçlarında 11’de başlarken, Everton karşılaşmasında ise son 15 dakika oynadı.