Emre Çolak sezon sonunda
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyunculardan Emre Çolak’a, şu sıralarda yeni kontrat teklifi yapılmayacak. Galatasaray Yönetimi, genç futbolcunun performansını ve fizik gücünü yükseltmesini bekleyecek. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin sezon sonunda sunacağı rapor doğrultusunda da, Emre’nin kalıp kalmayacağına karar verilecek.

Sinan Gümüş kiralanacak
Büyük beklentilerle transfer edilen, ancak verilen hiçbir şansı kullanamayan Sinan Gümüş için önemli bir karar alındı. Galatasaray Yönetimi, teknik direktör Mustafa Denizli ile görüşerek, genç oyuncunun bir Süper Lig kulübüne kiralanmasına ve bu şekilde tecrübe kazanarak takıma dönmesine karar verdi.

Jem Karacan Bursaspor’a
Hamza Hamzaoğlu’nun Galatasaray’a transfer ettirdiği Jem Karacan, Mustafa Denizli’nin gözüne girmeyi başaramadı. 25 yaşındaki futbolcuyla devre arasında yollar ayrılacak. Ancak Karacan’a şu ana kadar gelen bir teklif yok. Hamza hocanın, eski öğrencisini yeni takımı Bursaspor’a götürebileceği iddia edildi. Sarı-Kırmızılılar, Jem’i bonservisiyle birlikte vermek istiyor.