Galatasaray'ın transferi için görüşmelerde bulunduğu Vitor Hugo'nun fiyatı dudak uçuklattı: 10 milyon euro.

Brezilya basınında yer alan haberlere göre, Palmeiras oyuncunun bonservis bedelini 10 milyon euro olarak belirledi. Bu rakamı yüksek bulan sarı-kırmızılıların, indirim için girişimlere başlayacağı belirtildi. Öte yandan İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın da 25 yaşındaki stoper için temaslarda bulunduğu ifade edildi.

Beşiktaş'ın da yaz aylarında transferi için görüşmeler yaptığı belirtilen Vitor Hugo'nun, bonservisinin %50'sinin de Sao Paulo'da olduğu, transferi zorlaştıran bir nedenin de bu olduğu bilgisi verildi.

MENAJERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ: "RESMİ TEKLİF YOK"

Oyuncunun menajeri Lucas Lages ise, Hugo'ya henüz resmi bir teklif olmadığını ve Galatasaray ile birlikte İtalya, Almanya ve Portekiz'den de bazı kulüplerin kendilerine fiyat sorduğunu kaydetti.

Lages yaptığı açıklamada, "Galatasaray Kasım ayından bu yana oyuncuya talip. Sürekli onun için bizimle görüşmek isteyenler oluyor. İtalya, Almanya ve Portekiz'den de kulüpler onu istiyor. Şu anda değişen bir şey yok teklif bekliyoruz, Palmeiras'ın oyuncusu olmaya devam edecek. Teklif geldiği zaman, Palmeiras ile oturacağız ve bırakmak istiyorlar mı göreceğiz. Oyuncu ile de konuşacağız. Şu anda resmi bir teklif yok, Palmeiras ile de sözleşmesi var ve bunu tamamlama hedefinde" sözlerini kullandı.

GALATASARAY'IN İLGİLENDİĞİ VITOR HUGO KİMDİR?

2014-15'ten bu yana Palmeiras'ta forma giyen 25 yaşındaki stoper, geçtiğimiz sezon toplam 31 maçta görev aldı ve şampiyonluk yaşadı. Kariyerinde Brezilya Serie A'da 55 maça çıkan 1,87'lik oyuncu, 7 gol ve 1 asistlik performansı ile skora da katkı yaptı.