İngiliz dijital medya platformu Dugout, Galatasaray dahil dünyanın dev kulüpleriyle olan içerik anlaşmasını genişlettiğini açıkladı.

Dugout'tan yapılan açıklamada, bugüne kadar Arsenal, Chelsea, Bayern Münih, Barcelona ve Juventus ile sosyal medya için yeni tür içerikler üretildiğini, buna Gareth Bale, Alexis Sanchez, Edinson Cavani ve Neymar gibi 150'den fazla futbolcu için 8 ayrı dilde yapıldığı belirtildi.

GALATASARAY DAHİL 20 KULÜP DAHA...

Dugout'un yeni anlaşmalarla birlikte 20'den fazla kulüp için 8 ayrı dilde daha sosyal medyada özel röportaj, özel video, futbolcuların ve kulübün önemli kişilerinin saha dışı hayatlarına dair fotoğraflar ve videolar yapılacağını belirtirken, bu kulüplerin içerisinde Manchester City, Galatasaray, Paris Saint-Germain, AC Milan ve Tottenham Hotspur olduğunu açıkladı.

DUGOUT BAŞKANI RICHARDSON AÇIKLADI!

Dugout'un kurucularından olan başkan Elliott Richardson, "Futbol, bugün tamamen globalleşen bir oyun haline geldi. Taraftarlar, sadece maçları izlemekle yetinmek istemiyor. Futbolcularını ve kulüplerini, saha dışında da, dünyanın dört bir yanında takip etmek istiyorlar. Biz de global ağda, reklamverenlerle işbirliği yaparak bu kulüplerin göz önünde olmasını ve daha fazla futbolsevere ulaşmasını sağlayacağız." dedi.

Dugout'un 5 Aralık'tan sonra App Store ve Google Play'de uygulamasının kullanıma sunulacağı, İngilizce, Fransızca, Almanya, İtalyanca, İspanyolca, Katalanca, Portekizce ve Endonezce dillerinde olacağı kaydedildi.