Galatasaray transferde son sürat. Yeni sezonda 3 kulvarda iddialı bir takım kurmak isteyen Sarı-Kırmızılılar bombaları bir bir patlatmak için düğmeye bastı. 

Takvim'in haberine göre, bir süredir Schalke ile Farfan için görüşmelerini sürdüren Cimbom, Perulu oyuncu ve Alman kulübüyle her konuda anlaştı. Küçük pürüzler giderildiği anda bu transfer resmen duyurulacak. Yönetim daha önce söylenen, "Farfan alınırsa Nani'yi almazlar. 2'si aynı takımda oynayamaz" tezinin aksine Manchester United'ın Portekizli oyuncusunu da imza aşamasına getirdi.

AB STATÜSÜ ÇIKARSA İŞLEM TAMAM

Ancak Nani'nin transfer edilmesi için AB statüsünün çıkması bekleniyor. Statü çıkarsa Nani'nin alınmasında engel kalmamış olacak. Bu takdirde yabancı oyuncular diğer Avrupa ülkelerinde olduğu gibi yerli statüsünde oynayacak. AB statüsü çıkmadığı takdirde bu transferin olma ihtimalinin yine de olduğu öğrenildi.

GÖKHAN İNLER'İN TRANSFERİ ZOR

Galatasaray'da Melo'nun durumu ise tam anlamıyla bir bilmece. Juventus'un sürekli işi yokuşa sürmesi yönetimi çıldırtıyor. Ayrıca bu oyuncunun alternatifi olarak gösterilen Gökhan İnler'in de transferi son gelişmelerden sonra zora girdi. Bu nedenle rotayı değiştiren Cimbom Sao Paulo'da oynayan Wellington'a yöneldi.

WELLINGTON'UN BONSERVİSİ 3 PARÇA

Brezilya Ligi'nin en iyi oyuncularından biri olarak gösterilen 22 yaşındaki Wellington'un bonservisinin 3 parçaya bölünmüş olması bu transferde en büyük pürüz olarak gösteriliyor. Sao Paulo bu oyuncuda yüzde 40 paya sahip. Galatasaray Farfan ve Nani başta olmak üzere bombaları patlatarak şov yapmaya hazırlanıyor.

CARLINHOS TAKTİK GEREĞİ AÇIKLANMIYOR

Galatasaray'ın sol bek Carlinhos için kendisi ve kulübü Fluminense ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Bu transferde Onwin en ufak bir pürüz kalmamasına rağmen tek sorunun Riera olduğu belirlendi. Riera'nın sözleşme şartlarının çok ağır olması nedeniyle İspanyol oyuncuya koz vermek istemeyen yönetim Riera'yı ikna edip gönderdikten sonra Carlinhos'u resmen açıklayacak.

NANİ İÇİN HER ŞEY AB STATÜSÜNE BAĞLI

Manchester United'ın 26 yaşındaki Portekizli oyuncusu Nani için tek engel AB statüsü. İngiliz takımında 6 sezon oynayan Nani geçen sezon resmi maçlarda sadece 21 kez forma giyerken 3 gol atmıştı.

Manchester United'ın 26 yaşındaki Portekizli oyuncusu Nani için tek engel AB statüsü. İngiliz takımında 6 sezon oynayan Nani geçen sezon resmi maçlarda sadece 21 kez forma giyerken 3 gol atmıştı.