Galatasaray -2 averajla ligin 3’üncü sırasında. Ne Avrupa’nın 5 büyük futbol ülkesi İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya ve Fransa’da ne de Brezilya ile Arjantin’de eksi averajlı bir takım ilk 3’te bulunmuyor. İşte o ilginç tablo: 

Bu sezona hem Türkiye'de hem de Avrupa'da kötü bir başlangıç yapan Galatasaray, henüz istediği oyunu sahneye yansıtabilmiş değil. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu yıl Anderlecht, Dortmund ve Arsenal'le birlikte aynı grupta yer alan Sarı Kırmızılılar henüz galibiyetle tanışamadı.
 
Ligde de istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan Prandelli'nin öğrencileri aldıkları Fenerbahçe galibiyeti ile bir çıkış yakalamak istiyordu. Ancak ligde son olarak alınan 3-0'lık Trabzonspor mağlubiyeti hayalleri yine suya düşürdü. Ligdeki bu kötü gidişe rağmen 3. sırada yer alan Galatasaray ilginç bir istatistiğe de imza atmış bulunuyor.
 
HİÇ BİR ÜLKEDE BÖYLE BİR DURUM YOK
 
Galatasaray -2 averajla ligin 3’üncü sırasında. Ne Avrupa’nın 5 büyük futbol ülkesi İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya ve Fransa’da ne de Brezilya ile Arjantin’de eksi averajlı bir takım ilk 3’te bulunmuyor.