Spor Toto Süper Lig'in 6.haftasında Galatasaray Fenerbahçe ile karşı karşıya geliyor.Galatasaray Fenerbahçe maçı Lig tv canlı yayın izle Galatasaray Fenerbahçe maçı şifresiz kesintisiz izle Galatasaray Fenerbahçe maçı geniş özeti.

Galatasaray Fenerbahçe derbi maçı 18 Ekim Cumartesi akşamı saat 19:00'da Türk Telekom Arena'da oynanacaktır.GS FB maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecektir.

Galatasaray Fenerbahçe ile bu zamana kadar toplamda 152 kez kozlarını paylaştı.Galatasaray oynanan 152 karşılaşmadan 47 galibiyetle ile ayrılırken Fenerbahçe 56 galibiyet ile ayrıldı.GS fener maçında Galatasaray ve Fenerbahçe 49 beraberlik ile ayrıldı.

Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda Canlı yayın yapılacak

Her hafta olduğu gibi bu haftada Spor Toto Süper Lig maçları Lig tv ekranlarından canlı yayınlanacaktır.Galatasaray fenerbahçe maçı izle mek isteyenler saat 19:00'da Lig tv Canlı yayın dan kesintisiz maçı izle yebilirler.

Galatasaray Fenerbahçe Maçı radyodan dinle mek isteyen futbolseveler maçın başlaması ile bu başlık atlında TRT RADYO 1 yayınıdan maçı naklen dinleyebilirler.

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Muhtemel ilk 11 ler:

GALATASARAY: Muslera, Tarık Çamdal, Semih Kaya, Chedjou, Hakan Kadir Balta, Melo, Selçuk İnan, Dzemaili, Sneijder, Olcan Adın, Burak Yılmaz (Umut Bulut)  
TEKNİK DİREKTÖR: Cesare Prandelli

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Kadlec, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Kuyt, Diego, Alper Potuk, Webo 

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig 6. haftasında Fenerbahçe ile 18 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 19.00’da Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. Maçın biletleri 08 Ekim 2014 Çarşamba günü www.passo.com.tr ve Türk Telekom Arena Aslanlı yol gişelerinden satışa çıktı.

Arena’da Galatasaray Hakimiyeti
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan son 10 maçta Galatasaray dört, Fenerbahçe ise üç kez galibiyete ulaşırken, üç karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray, bu dört galibiyetin tümünü son yedi maçta alırken, Türk Telekom Arena’da oynanan son dört maçın üçü de Galatasaray zaferine sahne oldu.

Son Yılların Derbi Performansı
Galatasaray, 2011-2012 sezonundan bu yana oynadığı derbi maçlarda sadece üç mağlubiyet aldı. Ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş ile Süper Lig, Süper Final ve TFF Süper Kupa maçlarında 19 kez karşılaşan Galatasaray bu maçların 10’undan galibiyet ile ayrılırken, 3 maçta mağlup oldu, 6 maç ise eşitlikle sona erdi.

Cesare Prandelli İle İkinci Kez
Galatasaray’ın İtalyan teknik direktörü Cesare Prandelli, ikinci kez derbide takımımızın başında sahaya  çıkacak. Türkiye kariyerinin ilk resmi maçında Fenerbahçe’ye rakip olan Prandelli, normal süresi ve uzatmaları berabere biten maçı penaltılarla kaybetmişti. Cesare Prandelli, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da ise ilk kez derbi atmosferi yaşayacak.

20 maçta 20 Kırmızı Kart
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılan resmi ve özel son 20 maçta ise hakemler toplam 20 kez kırmızı kart çıkardı. Sezon başında oynanan Süper Kupa maçında sahadan atılan oyuncu olmazken, daha önceki beş maçta altı futbolcu saha dışında kaldı.