Hazırlıkların çok yoğun ve iyi geçtiğini belirten Salih, Galatasaray'ın çok kaliteli isimlerden kurulu bir takım olduğunu söyledi. Salih, Şampiyonlar Ligi kadrosunda olup olayamacağını ve Chelsea eşleşmesini değerlendirdi.

“İYİ BİR DUELLO OLACAK”

Takım arkadaşlarının çok kaliteli isimler olduğunu vurgulayan Salih, “Bana çok iyi davranıyorlar. Çok mutluyum. Her şey çok güzel gidiyor. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. 1 hafta idman yapmadım. Biraz zorlanıyoruz. Şampiyonlar Lig kadrosuna girmek benim için çok güzel olur. Chelsea maçı bizim için çok önemli. Antrenörleri çok zeki olabilir. Ama bizim antrenörümüz de çok zeki. İyi bir düello olacak. Kazanmak istiyoruz” dedi.

“MANCINI ÇOK KARİZMA”

Teknik direktör Roberto Mancini’ye övgü yağdıran genç yıldız şöyle devam etti:”Mancini çok beyefendi, çok karizma. Onun benimle ilgilenmesi benim için büyük avantaj. Futboluma katkı sağlayacağına inanıyorum. Hocamın dediklerini sahaya yansıtmaya çalışacağım. Ligde ve kupada şampiyon olup, Şampiyonlar Ligi’nde de elimizden ne geliyorsa onu yapacağız. Çalışırsak, elimizden geleni yaparsak şu anki söylediklerim sezon sonu gerçek olabilir.” 

MEIRELES'E BENZETİLİYOR

Drogba'nın kendisine Meireles diye seslenmesini değerlendiren Umut, Bucaspor'da da kendisini bu şekilde çağırdıklarını söyledi.

Sarı-kırmızılıların Bucaspor'dan yeni transfer ettiği Umut Gündoğan'a takılan lakap dikkatlerden kaçmadı. Özellikle Galatasaray'ın tecrübeli isimleri Drogba ve Sneijder'in genç futbolcuya sürekli olarak 'Meireles' diye seslenmeleri gülüşmelere neden oldu.

Genç oyuncu, "Bucaspor'da da bana Meireles diye bağırıyorlardı. Biraz erken oldu. Takım arkadaşlarım çok iyiler" dedi.

Umut "Örnek aldığın isimler var mı?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Selçuk abinin kalitesi belli zaten. Örnek futbolcu. Benim oyun stilim çok farklı. Kendi oyunumu Selçuk abinin oyununa benzetmiyorum. Benim stilimi kimsede göremiyorum."