Galatasaray'a acilen bir forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray yönetimi, önce Hugo Rodallega'nın talep ettiği yıllık ücret ardından girişimde bulunduğu Eren Derdiyok için istenen rakam sonrasında ağzı açık kaldı.
Umut Bulut'un da Riekerink tarafından kadro dışı bırakılması sonrasında Manchester United maçına kadar bir forvet almak isteyen Galatasaray, önce Hugo Rodallega için masaya oturdu. Akhisar Belediye, Hugo Rodallega için 3.5 milyon euro istedi.

Haziran'da 1,8 milyon euro istenmişti

Galatasaray'ın 2 milyon euro artı takas teklifini de reddetti. Ancak Galatasaray'ın en çok tepki gösterdiği rakam Hugo Rodallega'nın istediği yıllık ücret oldu.

Haziranda Galatasaray ile görüşen Kolombiyalı oyuncu Hugo Rodallega'nın menajeri 1.8 milyon euro yıllık ücret istemişti. Ancak Galatasaray'ın forvet ihtiyacı ve Rodallega'ya karşı ilgisi sonrasında talep edilen rakam katlandı.

Akhisar'dan devam eden kontratında yıllık 750 bin kazanan Hugo Rodallega için menajeri alacağı komisyonla birlikte yıllık 2.5 milyon euro istedi. Yani menajeri Hugo Rodallega'nın şu an kazandığının 3 katından fazla para istedi.

Eren Derdiyok da el yaktı

Hugo Rodallega ve Akhisar'ın bu astronomik bulunan talepleri üzerine Galatasaray alternatif olarak Kasımpaşa'da forma giyen Eren Derdiyok'u gözüne kestirdi. Beşiktaş'ın da gündemindeki Eren için Kasımpaşa, Galatasaray'dan tam 6 milyon Euro bonservis talep etti.

Eren Derdiyok için istenen bu bonservis bedeli de Galatasaray yönetimi tarafından astronomik bulundu. Şimdi Galatasaray, Türkiye Süper Ligi'nde talip olduğu golcü için rakamları aşağı çekemezse transferlerinden vazgeçecek.