Galatasaray, Sarı-Kırmızılı taraftarlara müthiş bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Sezon sonunda Chelsea ile sözleşmesi bitecek olan Terry'nin oynamak istemesi ve Türkiye'ye gelmeye sıcak bakması Galatasaray'ı harekete geçirdi. John Terry'nin Sarı-Kırmızılı yöneticilerle bir görüşme yaptığı ve 1.5 yıllık bir anlaşmaya evet dediği iddia edildi. Dün ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düşerken, Sarı-Kırmızılı kulüpten her hangi bir açıklama yapılmadı. Galatasaray Yönetimi'nin Sarı-Kırmızılı taraftarlardan gelen tepkiler üzerine Terry transferine yöneldiği ve her iki tarafın da devre arasındaki anlaşma için el sıkıştığı belirtildi.

GÖRÜŞMEYİ CENK ERGÜN GERÇEKLEŞTİRDİ
Bilindiği gibi Galatasaray Sportif Direktöre Cenk Ergün geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye gitmişti. Ergün'ün scout sistemi ile ilgili bir anlaşma yapmak için İngiltere'ye gittiği vurgulanmıştı. Ancak iddialara göre Ergün'ün Terry ile ilk teması İngiltere ziyaretinde kurduğu ve görüşmelerin o tarihte başladığı belirtildi.

FENERBAHÇE DE ÇOK İSTEMİŞTİ!

İngiliz futbolunun önemli isimlerinden olan
John Terry'yi sezonbaşında Fenerbahçe de çok istemişti. Sarı-Lacivertliler'in anlaşmaya çok yaklaştığı Terry sezon sonuna kadar Chelsea'de kalmaya karar vermişti. Terry'in şimdi de Galatasaray'a imza atacağı iddia edildi.