Real Madrid maçı geride kaldı ama Galatasaray için Sneijder’ın harika golü dışında göz kamaştıran bir pas organizasyonu hafızalara kazındı... 34. dakikada seri paslaşmalarla rakip oyuncuların başını döndüren SarıKırmızılılar, Real Madrid önünde ezeli rakibi Barcelona’yla özdeşleşen tiki-taka (hızlı ve kısa paslaşmalar) futbolundan esintiler sundu. Selçuk İnan, Jose Rodriguez, Emre Çolak, Sneijder, Carole ve Umut Bulut’un dahil olduğu pas organizasyonu ve hızlı hücum, Real Madrid taraftarının gözlerinin faltaşı gibi açılmasını sağladı.


9 SANİYEDE 9 PAS
Rakip ceza alanında top kaptıktan sonra 9 saniyede 9 pas yapan G.Saray’da Carole’nin ortasında topa son dokunan Umut Bulut kale önünde auta attı. Ancak hakem pozisyonu kıl payı ofsayt olarak belirledi. Umut ofsaytta kalmasa ve pozisyon mutlu sonla sonuçlansa, efsane bir gol olarak tarihe yazılacaktı. Bu seri paslaşma sosyal medyada büyük yankı yarattı. Yabancı sitelerde de paslaşmanın videosu yayınlandı. Galatasaray'a “Turkish Barça. Tiki taka Gala” şeklinde yakıştırmalar yapıldı.

O BİR SANATÇI
İspanyol basını, Inter’den sonra eski takımı Real Madrid’i de avlayan Sneijder’ı yere göğe sığdıramadı. Hollandalı için “O bir sanatçı. Coliseum’da kalitesini bir kez daha gözler önüne serdi” diye yazıldı.