TFF'nin yabancı sayısını 6+0+4'te sınırlaması Galatasaray'ın transferde rotayı gurbetçi futbolculara çevirmesine neden oldu. Bayern Münihli Emre Can ve Liverpool'un alt yapısında forma giyen forvet Samed Yeşil'in ardından son olarak gündeme gelen isim ise Borussia Mönchengladbach'ta oynayan Sinan Kurt oldu. 17 Venüsbet yaşında olan Sinan sol açık, forvet arkası ve forvette görev yapabiliyor. Sol ayağını etkili kullanması ile dikkat çeken genç yıldızı Fatih Terim'e Erdal Keser önerdi.

İKİ TEKLİF BİRDEN!
Terim'in transferdeki son gözdesi olan Bayern Münihli Emre Can için ise ilk resmi teklif yapıldı. Alman ekibi ile bir yıllık sözleşmesi bulunan ancak Guardiola'nın bırakmak istemediği Emre için Bayern'in 5 yıllık yeni bir sözleşme yaparak kiralama yoluna gidebileceği öğrenildi. G.Saray'ın gurbetçi yıldızı hem bonservisiyle almak için hem de kiralamak için iki ayrı teklif yaptığı gelen haberler arasında.

TERİM'E SÖZ VERDİ
Emre Can'ın da Fatih Terim faktörünün etkisiyle G.Saray'a gelmeye sıcak baktığı biliniyor. Alman basınında 19 yaşındaki genç oyuncunun Fatih Terim'e söz verdiği ifadeleri yer alırken Samed Yeşil için de girişimlerini sürdüren sarı-kırmızılıların bu üç isimden en az ikisini yeni sezon öncesi renklerine bağlaması bekleniyor.

Sabah