Galatasaray, aradığı jokeri nihayet buldu. Cim­Bom’un ara transfer döneminde Norveç’in Molde takımından transfer ettiği sağ bek Martin Linnes, ilk sınavında olumlu puan aldı.

Teknik direktör Mustafa Denizli’nin ısrarla isteyip aldırdığı genç yetenek, Galatasaray formasını ilk kez Akhisar Belediye ile oynanan kupa maçında giydi, takdir edildi. 40 gündür karşılaşmaya çıkmayan, geldiği günden bu yana ağır idmanların altından başarıyla kalkan Linnes, değişik bölgelerde de üstlendiği görevin altından başarıyla kalktı.

Solda da oynuyor

Akhisar karşılaşmasında sağ açıkta maça başlayan ve özellikle ikinci yarıda çok etkili bir görüntü çizen Linnes 90 dakikanın ardından yaptığı açıklamada, “Norveç Milli Takımı’nda 5­6 maç sol bekte görev yaptım. Solda ve sağda oynayabilmem benim ve takımımız için avantaj” demişti.

Teknik direktör Mustafa Denizli’nin Linnes’in bir çok bölgede oynayabilme kendileri için büyük avantaj oluşturacağını düşündüğü öğrenildi.

Akhisar karşısında forma giyen Martin Linnes, 40 günlük aranın ardından maça çıktı. Son olarak 10 Aralık’taki Ajax­Molde karşılaşmasında oynamıştı.