Galatasaray papatya falına dönen Felipe Melo transferinde çekinceli duruyor. 30 yaşındaki sambacının uzun süreli sözleşmeler konusunda kötü bir sicile sahip olması sarı-kırmızılıları kara kara düşündürüyor. Bu nedenle uzun süreli sözleşme yapmanın Melo karakterinde bir oyuncu için büyük risk olduğunu düşünen yönetim, işi ağırdan alıyor.

Melo’ya 3 yıl için ödenecek 9 milyon euronun yanı sıra, Juventus’a da verilecek en az 5 milyon euro ile oyuncunun maliyetinin 14 milyon euroyu bulacağını hesaplayan yöneticiler, “Evet Melo bizim için önemli. Diyelim ki, 3 yıl anlaştık. İlk sene sonunda işler istediğimiz gibi gitmezse! Çünkü Melo’nun geçmişinde bu örnekler Kaçak İddaa var. Uzun süreli sözleşmeler ona yaramıyor. Bu sefer de göndermek için üzerine para vereceğiz. 14 milyon euro çöpe gidecek” diye kaygı taşıyorlar. Mikel mantıklı!

Cim-Bom cephesinde ön liberodaki belirsizlik devam ederken, Başkan Ünal Aysal’ın, Chelsea’nın Nijeryalı ön liberosu Obi Mikel’e sıcak baktığı öğrenildi. Siyahi oyuncunun bonservisinin 10 milyon euroya kadar indiği bildirildi. 26 yaşındaki Mikel’in yaşının Melo’ya oranla genç olması da sarı-kırmızılılıların Nijeryalı’ya sıcak bakmasını sağlıyor.

Melo ve Mikel arasında gidip gelen Aslan’da, Teknik Direktör Fatih Terim’in raporuna göre son kararın verileceği belirtildi.