Bursaspor forması ile yaptığı çıkış ile milli formayı da sırtına geçiren 20 yaşındaki oyuncu için Timsah’ın kapısını çalmaya hazırlanan Cimbom, böylece Melo’nun ayrılması durumunda da yerini doldurmanın planları içinde. 

Melo’nun bir sezon daha kalması durumunda yerine Ozan Tufan’ı hazırlamak isteyen Hamzaoğlu, gelecek sezon ise Sambacı’nın ayrılması ile yerini uzun yıllar forma vermek istediği Ozan’a bırakmanın hesaplarını yapıyor. 
 
Kimse alamadı

Ancak bu transferin gerçekleşmesi için önce Bursaspor ikna edilmeli çünkü Ozan Tufan’ın 2018 sezonu sonuna kadar kontratı bulunuyor. Bursaspor’u ikna için G.Saray yönetimi ise takas formülünü de içeren bir yolu kendine çizerken artı para da teklif edilecek. 

Bursaspor oyuncusu için transfer sezonunun başında 15 milyon Euro gibi bir rakama çıkarken kimse bu parayı vermeyince görüşmeler de durdu. Yeniden hamle yapmak isteyen G.Saray, kadroda düşünmediği oyuncuların listesini de içeren bir teklif ile Bursaspor yönetiminin karşısına çıkarken 5 milyon Euro gibi bir rakamın da verilmesi düşünülüyor. 

Timsah'a şampiyonluğu getiren isimlerden biri olan Sercan Yıldırım’ın yanı sıra Yekta, Dany, Dzemaili, Furkan gibi oyuncuları da önerecek olan sarı-kırmızılılar iki tarafın da mutlu ayrılacağı bir takas için düğmeye bastı.

Kaynak: Şampiy10