Galatasaray halen sezon sonu biten göğüs reklamı anlaşmasını yenileyebilmiş veya yeni bir sponsorla anlaşabilmiş değil. Daha önce Emirates, Samsung ve Gazprom ile masaya oturan ama bu sponsorlarını Türkiye pazarına girmeye sıcak bakmaması nedeniyle istediğini bulamayan Galatasaray yeni görüşmelere başladı.

Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın "En az 10 milyon Euro yıllık gelir bekliyorum" dediği forma göğüs reklamı için şimdi aracılar iki dev şirketle görüşüyor. Biri Manchester City'nin sahibi olan ve aynı zamanda City formasının da göğüs reklamında yer alan Etihad Hava Yolları. Birleşik Arap Emirlikleri merkezli şirketle aracılar vasıtasıyla görüşen Galatasaray kapıyı 12 milyon Euro'dan açtı. Ve sözleşmenin en az 5 yıl süreli olmasını istiyor. Etihad ise şu anda 7 milyon Euro veriyor ve 3 senelik bir anlaşmanın peşinde. Galatasaray cephesi anlaşmanın 10 milyon Euro civarında tamamlanabileceğini belirtiyor. 

Diğer aday isi Qatar Hava Yolları. Aracılar Qatar Airways ile de masadalar. Ama Etihad şu an için bir iki adım önde. 

Önümüzdeki 15 gün içerisinde Galatasaray forma reklamı için bir anlaşmaya varmalı yoksa Nike ile yapılacak yeni sezon forma lansmanı daha da gecikecek. Nike, Galatasaray formalarını bastırdı ama göğüs reklamındaki belirsizlik sebebiyle şu an için baskılar son noktasına kadar tamamlanamadı.