Yeni başlayacak olan 2014-2015 futbol sezonu öncesinde şimdiye kadar 4 hazırlık maçı yapan Beşiktaş bu maçların 3'ünden gelibiyetle ayrılırken sadece bir maçta sahadan boynu bükük ayrıldı. Galatasaray ise bu sezon şimdiye kadar sadece bir hazırlık maçına çıktı ve bu müsabaka da Avusturya'nın Vorwarts Steyr takımını 3-1 yenmeyi başardı.

YENİ MAÇ PROGRAMI
23 Temmuz 2014 Çarşamba günü yeni hazırlık maçı yapacak olan  Galatasaray'ın maç programları şöyle:

Galatasaray-Rapid Wien (Avusturya) 23 Temmuz 2014 Çarşamba Saat: 20:30 Yayın: Smart Spor HD 77. Kanal

GALATASARAY'IN HAZIRLIK MAÇI

GALATASARAY 3-1'LE GÜLDÜ

Sezon hazırlıkları kapsamında Avusturya'da kamp yapan Galatasaray , bu ülkenin bölgesel lig ekiplerinden Vorwarts Steyr ile oynadığı maçı 3-1 kazandı.

Teknik direktör Cesare Prandelli'nin, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Olcan Adın, Semih Kaya, Melo ve Chedjou'yu kadroya almadığı Galatasaray, ilk hazırlık maçına Eray İşcan, Hamit Altıntop, Koray Günter, Hakan Balta, Telles, Furkan Özçal, Yekta Kurtuluş, Sinan Gümüş, Umut Gündoğan, Amrabat ve Umut Bulut ilk 11'i ile başladı.

Ev sahibi takımın istekli başladığı maçta kısa sürede kontrolü eline geçiren Galatasaray, 14. dakikada organize geliştirdiği atak sonrası Yekta Kurtuluş'un ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti.Ancak Worwarts Steyr'ın 29. dakikadaki hızlı atağı sonrası Peham, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak, skora dengeyi getirdi: 1-1. Rakibi üstünde baskı kurmaya devam eden sarı-kırmızılı takım, 35. dakikada Amrabat'ın fileleri havalandırmasıyla tekrar skoru lehine çevirdi: 1-2.

Galatasaray, hafif yağış altında geçen ilk yarıyı, 2-1 önde tamamladı.