İspanya'nın La Liga takımlarından Granada, Sarı-kırmızılı takımın bu oyuncu için teklif yaptığını doğruladı. Guilherme ise tatilde bulunduğu ülkesi Brezilya'da yaptığı açıklamada Galatasaray'ın formasını giymeye hazır olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın önümüzdeki sezon defansın soluna düşündüğü isimler arasında Granada'da forma giyen Guilherme Siqueira'nın öne plana çıktığı öğrenildi. Granada kulübü Galatasaray ile bu oyuncunun bonservisi konusunda pazarlıklar yaptığını açıkladı. Granada'nın bu oyuncu için 5 milyon euro bonservis bedeli biçtiğini vurgulayan İspanyol basını tarafların anlaşmaya yakın olduğunu iddia etti. Galatasaray'ın Guilherme transferinde Riera'yı da takasda kullanmak istediğine de dikkat çeken gazeteler, bu girişime Granada'dan olumlu yanıt alınmasına rağmen İspanyol futbolcnun buna soğuk baktığını belirtti.

Bu arada, İtalyan pasaportlu Brezilyalı defans oyuncusu Guilherme Siqueira Brezilya basınına, Galatasaray'dan teklif aldığını Sekabet ve bu teklife evet cevabı verdiğini söyledi. Siqueira, Granada'dan ayrılma zamanının geldiğini işaret ederek teklifin kendisini tatmin ettiğini kulübünün onay vermesi halinde bu transferin gerçekleşebileceğini belirtti.

Skorer