Sponsorluk anlaşmasının imza töreni, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal  Aysal, Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Odeabank Genel  Müdürü Hüseyin Özkaya'nın katılımıyla Türk Telekom Arena'da gerçekleştirildi. 
 
İmza töreninde, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara,  basketbol şube koordinatörü Murat Özyer, kadın basketbol takımı oyuncuları ile  teknik heyeti, Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı oyuncuları Nathan  Jawai ve Engin Atsür de yer aldı. 
 
Törende konuşan başkan Ünal Aysal, bankacılık sektörüne hızlı bir adım  adan Odeabank ile iş birliğine gitmekten mutluluk duyduklarını belirterek, şu  ifadeleri kullandı: 
 
 "Kadın basketbol takımımızın yeni adı Galatasaray Odeabank oldu.  Ayrıca yeni dostumuz Odeabank, erkek basketbol takımımızın forma ve antrenman  malzemeleri sırt reklamı hakkını da alarak yardımcı sponsurluğunu üstlendi.  Galatasaray olarak iş birliğimiz sayesinde, takımlarımızın nice başarılarına  beraberce şahitlik edeceğimize inancımız tam. Anlaşmamız kapsamında, Türk Telekom  Arena'da Odebank gibi genç, dinamik ve heyecanlı taraftarların yer aldığı kuzey  tribününe de Odebank ismini veriyoruz." 
 
 ''Galatasaray'a destek vermek bizim için gurur" 
 
Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, bankacılar olarak kendilerinin  de maçlara hazırlanan takımlar gibi bir ekip çalışması içinde olduklarını  vurgularken, "Ülkemize büyük gururlar yaratan Galatasaray'ın erkek ve kadın  basketbol takımlarına detek vermek bizim için çok önemli. Bu iş birliğinin  temelinde başarıya duyulan tutku var. Uluslararası arenanın yükselen yıldızı  ülkemizin adının her yerde yer almasından mutluluk duyuyoruz. Daha başarılı  olunması için spor kuüplerimizi desteklemeli, genç sporcuların yetişmesine katkı  vermeliyiz" diye konuştu. 
 
Özkaya, bugüne kadar başarılarıyla Türkiye'nin göğsünü kabartan  Galatasaray'la olan iş birliklerinin yine bu doğrultuda olduğunu dile getirerek,  anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi. 
 
''Anlaşma 5 yıllık ve 10 milyon avro değerinde" 
 
Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Odeabank ile  yapılan anlaşmanın detaylarıyla ilgili bilgi verdi. 
 
Sarı-kırmızılı kulübün sponsor ailesinin hızla büyüdüğünü aktaran  Arıboğan, şunları söyledi: 
 
 "Saha içinde sportif, saha dışında ise finansal gücümüzü artırırken,  sponsorlarımızın desteği önemli. Birlikte yarattığımız bu sinerji, uzun vadeli ve  sürdürülebilir başarılarımızı destekleyecektir. Odeabank'ın Galatasaray'la  birlikte büyümeyi planlaması bizleri mutlu ediyor. Bu, 5 yıllık bir anlaşma.  Kadın basketbol takımımızın isim sponsorluğu 5 yıl süreyle Odebank olacak. Bunun  yanıda erkek takımımızın antrenman ve maç formalarındaki sırt reklemı Odeabank  olacak ve Türk Telekom Arena'daki kuzey tribünün de 5 yıl süreyle Odeabank  Tribünü olarak isimlendirilecek. Karşılığı ise 10 milyon avro ve KDV olarak  gerekleşecek. Her iki tarafa da hayırlı olsun." 
 
Töreninde sonunda Aysal, Özkaya ve Arıboğan anlaşmaya imza koyarken,  birlikte formalarla medya mensuplarına poz verildi.