Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek Drogba'nın yerine dünya çapında bir forvet transfer etmek isteyen G.Saray Başkanı Ünal Aysal, Fernando Torres için kesenin ağzını açacak..

Cimbom yine büyük bomba peşinde... Didier Drogba'nın sözleşmesinin sona ermesinin ardından gözünü forvet transferine çeviren Galatasaray'da çalışmalar hız kazanmış durumda... Özellikle Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefleri düşünerek çok önemli isimlerle temas halinde olan Sarı- Kırmızılılar'ın büyük ses getirecek hamlesini Takvim açıklıyor. Golcü transferiyle bizzat ilgilenen Başkan Ünal Aysal'ın hedefindeki isim Fernando Torres... Aysal'ın geçtiğimiz hafta içinde İspanyol yıldızın menajeriyle temasa geçtiği ve resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Chelsea'de teknik direktör Jose Mourinho ile bir türlü yıldızı barışmayan ve performansıyla taraftarların tepkisini çeken Fernando Torres'in Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı belirtiliyor. Yeni sezon öncesi dünyaca ünlü bir golcüyü kadrosuna katması beklenen Chelsea'nin de Fernando Torres ile yollarını ayırmak istediği belirtiliyor. Bafetimbi Gomis'i veto eden teknik direktör Roberto Mancini'nin İspanyol yıldızla ilgili olumlu görüş bildirdiği gelen bilgiler arasında.

TORRES'İN BONSERVİS ÜCRETİ 12 MİLYON EURO
2011 yılında 51 milyon Euro'ya Liverpool'dan Chelsea'ye transfer olan Fernando Torres şu ana kadarki performansıyla büyük hayal kırıklığı yarattı. Bu sezon Premier Lig'de 28 maçta 5 gol atabilen 'El Nino' lakaplı futbolcu, Şampiyonlar Ligi 2. turunda Arena'daki mücadelede Galatasaray'ın ağlarını sarsmıştı. İspanya'nın Dünya Kupası aday kadrosunda yer alan 30 yaşındaki Torres'in bonservisinin 12 milyon Euro olduğu belirtiliyor.
(Takvim)

Galatasaray Töre için pusuda
G.Saray, Kazan'la masaya oturmak için 31 Mayıs'ı bekliyor
Beşiktaş'ta bu sezon kiralık olarak forma giyen Gökhan Töre'ye göz koyan Cimbom, pusuya yattı. Yönetim, Rubin Kazan'a resmi teklif yapmak için Töre'nin Beşiktaş'la olan kiralık sözleşmesinin bitim tarihi olan 31 Mayıs'ı bekliyor. Sarı-kırmızılıların, gözden çıkarılan Dany ve Chedjou'yu Kazan'a takas olarak önermeyi düşündüğü gelen bilgiler arasında. Bu arada Beşiktaş'ın Gökhan Töre için yaptığı satın alma ve kiralama tekliflerini yeterli bulmayan Rubin Kazan'ın da Galatasaray'a haber gönderdiği ve yapılacak teklifi beklemeye başladığı bildirildi.
(Fotomaç)

YENİDEN SERDAR AZİZ
Bir yandan Uğur Demirok'u transfer etmek için Akhisar Belediyespor'la kıran kırana pazarlık içinde bulunan Galatasaray'ın diğer yandan da Bursasporlu Serdar Aziz için yeniden düğmeye bastığı bildirildi. Başkan belli olmadığı için Serdar için net bir girişimde bulunamayan Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın bizzat devreye girmeye hazırlandığı kaydedildi. Aysal'ın önümüzdeki hafta Bursaspor'un yeni Başkanı Recep Bölükbaşı ile bir araya geleceği ve şartları öğreneceği gelen bilgiler arasında...

TARIK BU KEZ ALINACAK
Sağ bek için alınan Veysel Sarı ve Salih Dursun'dan memnun kalmayan sol bek için de 5+3 kuralı nedeniyle Alex Telles'in yedek kalma ihtimali doğması üzerine Galatasaray, Tarık Çamdal defterini yeniden açtı. İrlanda karşısında attığı golle adından söz ettiren oyuncuya devre arasında da talep olan sarı-kırmızılı ekibin bu defa transferi bitirmek istediği belirtiliyor. Yönetimin bunun için Eskişehirspor'a 3 milyon euro para ile, Dany ve bir de kiralık oyuncu vermeyi teklif ettiği öğrenildi.
(Fotomaç)

Galatasaray Gomis ile anlaştı!
Gelecek sezon üç kulvarda da başarı hedefleyen Galatasaray yönetimi transferde ilk imzayı attırmak
üzere.

İki sene üst üste şampiyon olduktan sonra bu sene ezeli rakibi Fenerbahçe'ye şampiyonluğu kaptıran Galatasaray transferde adeta taarruza geçti. Yerli isimlerden Olcan, İshak, Tarık, Turgut ve Mevlüt'le görüşmelerini sürdüren sarı kırmızılılar, İtalyan gazeteci Daniele Mari'ye göre yabancı transferinde ise ilk bombayı patlattı.
Bülent Tulun görüştü
İtalyan gazeteci Daniele Mari'ye göre Galatasaray yabancı transferinde ilk imzayı attırmak üzere. Danile Mari bugün İtalyan basınında kendi imzasıyla verdiği haberde Adı Beşiktaş ve Trabzonspor'la anılan Batefimbi Gomis için, Bülent Tulun'un dün Fransa'da görüşmeler yaptığını ve Fransız golcüyle büyük oranda anlaştığını açıkladı.