Galatasaray transferde atağa kalktı. Brezilya’dan gelen açıklamaya göre sarı kırmızılılar 1 yıldır takip ettiği futbolcuyu İstanbul’a getirmeye hazırlanıyor.

Brezilyalı gazeteci açıkladı 

Rádio Guaíba’da çalışan Brezilyalı gazeteci Rafael Pfeiffer, Galatasaray’ın Rhodolfo transferinde sona yaklaştığını açıkladı.

Sarı kırmızılıların uzun süredir takip ettiği futbolcu için şu anda teknik heyette kalıp kalmayacağı belli olmayan Taffarel’in bizzat devreye girdiğini belirten Pfeiffer, Brezilyalı efsane kalecinin İstanbul’a Rhodolfo ile birlikte dönebileceğini söyledi.

‘’Avrupa'ya gitmek istiyor’’ 

Henüz Brezilya dışında bir takımda futbol oynamayan Rhodolfo’nun artık ülke dışına çıkmak istediğini belirten Brezilyalı gazeteci oyuncunun Galatasaray’da oynamaya sıcak baktığını ve Ocak ayında gerçekleşmeyen transferin bu yaz gerçekleşebileceğini söyledi.

‘’Galatasaray’da oynayabilirim’’

Rhodolfo önceki hafta yaptığı açıklamada Galatasaray hakkında şu ifadeleri kullanmıştı;

" Eğer her şey istendiği gibi giderse Türkiye’ye gidip Galatasaray’da oynayabilirim. Her zaman yurt dışında oynamayı hayal ettim, Galatasaray’da forma giymek benim için büyük onur olur” "

Scout ekibi onay verdi 

Roberto Mancini’nin istediği oyuncuların başında gelen Rhodolfo, İtalyan hoca ayrılmasına rağmen isteniyor olmasının sebebi ise scout ekibinin oyuncu hakkında yönetime olumlu rapor vermesi. Hem maliyet açısından hem de defans hattındaki Muslera ve Telles’in Güney Amerika kökenli oluşundan bu transfere onay verildiği aktarılıyor.