Şampiyonluk yarışının kızıştığı dönemde Galatasaray yönetiminden flaş karar... Sarı-kırmızılı yönetim, bundan sonra deplasmanlara tam kadro gidecek.

Galatasaraylı idareciler, daha önceki haftalarda dış saha maçlarına ilgi göstermiyordu. Bu kararla beraber Kardemir Karabükspor maçından itibaren yönetim deplasmanlara çıkarma yapacak.

Prim sistemi değişti

Galatasaray'da şampiyonluk için kesenin ağzı açılıyor. Bu sezon iç sahada iyi performans sergileyip ama deplasmanda iyi sonuçlar alamayan Galatasaray'da prim sistemi değişti.
 
Deplasmana galibiyetlerine verilecek prim alınan yeni kararla iki katına çıkarıldı. Böylece Sarı-Kırmızılıların dış saha galibiyetlerinde futbolcular 30'ar bin dolar alacaklar.
 
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şampiyonluk mücadelesi verdikleri Spor Toto Süper Lig'de kritik bir döneme girdiklerini vurgularken, futbol takımının deplasman maçlarına daha çok yöneticinin gitmesini kararlaştırdıklarını aktardı.
 
Ergün: Tam kadro takımın yanında olmak istiyoruz
 
Takımın dış saha maçlarına gitmenin zaten yönetim kurulunun görevi olduğunu belirten Ergün, "Bugüne kadar çeşitli durumlardan dolayı takımımızın deplasman maçlarına tam kadro gidemiyorduk ama artık ligin sonuna yaklaşıyoruz. Kalan deplasman maçlarımızda yönetim kurulu olarak mümkün olduğunca tam kadro takımın yanında olmak istiyoruz" diye konuştu.
 
Ergün, futbol takımının bu kritik son maçlarda yönetim kurulunun desteğini daha yakın bir şekilde arkasında hissetmesi gerektiğini kaydederek, "Arda kalan dış saha maçlarına kalabalık bir şekilde gitmek için arzuluyuz. Önemli bir işi olmayan yöneticilerimiz, takımla birlikte olacaklar" ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan, Galatasaray Futbol Takımı'nın deplasman maçları prim sisteminde de değişikliğe gidildiği ve artık dış saha maçları için iki kat prim verilmesinin kararlaştırıldığı öğrenildi. 
 
skorer