Yakın dönemde Drogba, Sneijder gibi yıldızları TT Arena’da izlettiren Cimbom, çıtayı yükseltti. Galatasaray, futbolun süp-er yıldızları arasında kendine has bir yeri olan Zlatan İbrahimoviç’e göz koydu. Bu transferş kafaya koyan isim ise seçimde en güçlü aday olarak gösterilen Dursun Özbek…


Cimbom’da ‘çilek’ mevsimini başlatan eski başkan Ünal Aysal’la fikir alışverişinde bulunan Özbek, marka değerini büyütmek için çalışmalar yapıyordu. Özbek, aradığı fırsatı Katarlı iş adamlarıyla buldu. Dursun Özbek, kurmaylarıyla LİG TV’yi alan PSG Başkanı ünlü iş adamı NAsser El-Khelaifi ile İbra için masaya oturdu….

PSG’den İsveçli forveti isteyen Galatasaray, “Bizimle 1 yıl daha kontratı var ama Türkiye’ye gitmesi koşuluysa görüşmenize izin veririz” cevabı aldı.

Süper Lig’in izlenilebilirliğini arttırarak Avrupa yayın piyasasına pazarlamak isteyen Katarlı konsorsiyum, bu amacına da Zlatan İbrahimovic ile ulaşabileceğini düşünüyor.

Cimbom için kritik durum 33 yaşındaki golcünün 12 milyon Euro’luk ücreti. Özbek sponsorluk, kombine satışı, yayın ve ek gelirler ile birlikte yıllık 10 milyon Euro gibi bir ödeme gücüne ulaştı. 33 yaşındaki futbolcuya önerilecek 2 yıllık garanti kontrat ile bombayı patlatmak tek hedef ve artık iş Zlatan’ın iki dudağının arasında.