BİR ŞEY DUYMADIM

Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Nas, “Galatasaray’a saha kapama cezası gelebileceği yorumu üzerine Adnan Nas, “Öyle deniyor. Ama yazık olur. Galatasaray en centilmen taraftar. Performansıyla bunu kanıtladı. Ama ben bir şey duymadım. Bir takım gürültüler oldu; ama ben bir şey duymadım. Bir yaşa Fenerbahçe diyorlar diye hatırlıyorum. Bakacağız” şeklinde konuştu.

 

O SÖZLER BENİM JARGONUMDA YOK

Nas, Fenerbahçeli yöneticilerin “Biz futbolu ayak oyunu olarak bilirdik; ama böyle bir ayak oyunu değil” açıklaması için ise, “Bu tür jargon benim jargonum değil. Yok ayak oyunuydu, yok ne oyunuydu. Galatasaray’da bu tür şeyler olmaz. Galatasaray her zaman centilmen olan taraftır. Kaldı ki etki tepki meselesi vardır. Eğer gerginlik olmuşsa bu etkiden kaynaklanan tepkidir nedeni” dedi.

EMRE BELÖZOĞLU ÖZÜNDE İYİ BİR İNSAN

Genel sekreter Nas, “Emre Belözoğu, Galatasaray’dan yetişen bir çocuk. Saha içerisinde ne oluyor; anlamıyorum, ama kendini kontrol edemediği söyleniyor. Halbuki saha dışında son derece efendi bir çocuk. Melo da sahada biraz agresif galiba. Bunlar 25-30 yaş arasında çocuklar. Olabilir” şeklinde konuştu” şeklinde konuştu.

KADIKÖY’DEKİ HER MAÇTA NEREDEYSE DAYAK YİYİP ÇIKIYORDUK 

Adnan Nas, “Galatasaray taraftarı küfür etti demek. Ya da bir iki futbolcuyu suçlamak doğru değil. Bence Galatasaray taraftarı bugüne kadar en centilmen taraftar olduğunu kanıtladı. Bugüne kadar sahamız kapanmadı. Ama medya, yönetici, futbolcu genel ortam bu işi gergin hale getirdi. Bu tribünlere de sirayet ediyor. Ayrıca biz geçmişte Fenerbahçe maçlarında her gittiğimizde neredeyse dayak yedik. Stattan iki saat sonra çıkabildik. Bu kez Galatasaray Stadı’nda da onlarınki kadar olmasa da biraz gerginlik oldu” dedi.

FARK ATABİLİRDİK

Maça baktığımızda baştaki 15-20 dakikalık tempoyu sürdürsek bu iş farka gider diyorduk; ama 1-0’da kaldık. Rakibin bir iki pozisyonu oldu mu biliyorum (?) Sanmıyorum.

TEK TEK OYUNCULARI SUÇLAMAK DOĞRU DEĞİL

Felipe Melo’nun jest ve mimikleriyle ilgili olarak ise “Spor açısından bu gerginlikler doğru değildir. Ama bunun tek suçlusu Ali ya da Veli’dir demek doğru değil” dedi.

MANCINI VE SELÇUK BİZİM DEĞERLİ ELEMANLARIMIZDIR

Selçuk İnan için ise Nas, “Bu konuda başkalarının ahkam kesmesine gerek yok. Futbolcuyla teknik direktörümüz arasında bir konudur. Onlar çözecektir. Başkalarının ahkâm kesmesine gerek yok. Zannetmiyorum bir şey olduğunu. Hem Mancini hem de Selçuk bizim için değerli elemanlar” ifadelerini kullandı.

DROGBA’NIN VARLIĞI YETER

Drogba’yı derbide iyi buldum. Drogba’nın varlığı bile çok önemli. Takıma motivasyon sağlıyor. Futbol bilgisi ve tecrübesiyle herkese çok fayda sağlıyor. Varlığı bile yeter” dedi.

MANCINI’NIN İLAVE PUANA İHTİYACI YOK

Mancini’nin burada alacağı ilave puanlara ihtiyacı yok. Kendini kanıtlamış bir teknik direktör. Burada olsa olsa başka koşullardan dolayı başarısız olur; yoksa başarısız olması için bir neden yok. Galatasaray belli bir çizginin altına düşmemektir.

Radyospor