Goteborg takımının gol yollarındaki etkili ismi 31 yaşındaki Tobias Hysen'in Çin Ligi takımlarından Shanghai East Asia'yla anlaştığı, bu durumun ardından Göteborg takımının da iyi bir forvet için kolları sıvadığı ve teknik direktör Mikael Stahre'nin listenin ilk sırasına Johan Elmander'i yazdığı belirtildi.

GÖTEBORG, RESMEN İSTEYECEK! KİLİT; NORWICH...

Göteborg takımının Sportif Direktörü Hakan Mild yaptığı açıklamada, "Tobias Hysen'in Çin'e transferinin bu hafta içinde bitmesini bekliyoruz. Eğer bir oyuncu burada oynamak istemiyorsa, bizimle devam etmesi çok saçma olur. İyi bir oyuncumuzu kaybettik ve yerine kesinlikle en az onun kadar iyi bir oyuncu bulmamız gerekiyor" dedi.

Göteborg Teknik Direktörü Mikael Stahre'nin ısrarlı bir şekilde transfer etmek istediği Johan Elmander için, Sportif Direktör Hakan Mild de temkinli açıklamalarda bulunarak, "Bu konuda hakkında yorum yapmam doğru olmaz, biraz beklemeliyiz" ifadelerini kullandı.

ELMANDER'E TALİP VAR! G.SARAY YİNE KAR EDEBİLİR

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Johan Elmander, bu süre zarfında Norwcih City'de oynarsa sezon sonunda serbest kalıyor. Fakat İsveç Ligi'nin Mart ayında başlayacak olmasında dolayı Göteborg'un hem Galatasaray hem de Norwich City'yle anlaşması gerekiyor.

Johan Elmander ile prensip anlaşmasına varan Norwich City ile görüşmelere başlayan Goteborg, öncelikli olarak Elmander ile Norwich arasındaki anlaşmanın fesh
olmasını ardından da Galatasaray'ın İsveçli tecrübeli isim için belirlediği 850 bin euroluk bonservis bedeli karşılaması gerekiyor.

Sezon başında Norwich City'e Johan Elmander'i kiralarken; 1.7 milyon euro kiralama bedeli alan Galatasaray, bu rakamın 1 milyon eurosunu peşin almıştı. Geriye kalan 700 bin euroluk rakamı da sezon sonunda alacak olan Galatasaray, Norwich'in Goteborg'un teklifini kabul etmesi durumunda İngiliz devinden alacağı 700 bin euroluk rakamı bırakacak ve Göteborg'a 850 bin euroluk bir fatura çıkaracak.

Sporx