Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya, sözleşmesinin 2018 yılına kadar uzatılması nedeniyle çok mutlu olduğunu belirterek, "Sözleşmede '2018 yılına kadar' yazıyor ama ben Galatasaray'a gönülden bağlıyım" dedi.

Sağlık kontrolü öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sarı-kırmızılı futbolcu, kulüp başkanı Ünal Aysal'a teşekkür ederek, "Galatasaray camiasında, yuvamda kaldığım için çok mutluyum. Sözleşmede '2018 yılına kadar' yazıyor ama ben Galatasaray'a gönülden bağlıyım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sadece resmiyete dökmek için böyle bir sözleşme yapıldı" diye konuştu.

Semih, yeni teknik direktörleri Cesare Prandelli hakkında, "Teknik kadromuza, kariyerli bir teknik direktörü dahil ettiğimizi düşünüyorum. Umarım yeni hocamızla 4. yıldızı göğsümüze takarız, güzel bir sezon geçirip başarılar elde ederiz. Yeni hocamız camiamıza hayırlı olsun. Ben henüz kendisiyle tanışma fırsatı bulamadım. Yarın antrenmanda tanışacağız ama iyi bir kişiliğe sahip olduğunu biliyorum. Çalıştırma açısından gayet iyi olduğunu biliyorum. İki kondisyonerle geldiğini duydum. Umarım bizim için iyi olur ve yeni sezona güzel bir şekilde başlarız" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı futbolcu, yeni sezon öncesi Fenerbahçe ile yapacakları TFF Süper Kupa maçıyla ilgili olarak da "İyi hazırlanıp, son iki yılda olduğu gibi bu sezon da kupayı müzemize götürmek istiyoruz. İşin ucunda bir kupa varsa bunu kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.