Galatasaray, sol çizgide yaşadığı sorunu uzun süre yaşamamak adına köklü hamleler yapıyor.

Brezilya’nın Gremio takımından Alex Telles için imzaya kalan Sarı-Kırmızılılar, sol bek için bir oyuncuyu daha transfer edecek. Karabükspor’un 21 yaşındaki sol beki İshak Doğan’ın da Antalya’daki kamp çalışmalarına kadar transfer edilrek kadroya dahil edilmesi bekleniyor.

İshak’ın temsilcileri yaptıkları açıklamada, “Dany ikna edilmeye çalışılıyor. Tolunay Kafkas, Dany’i çok istiyor. Dany kiralık olarak, sezon sonuna kadar, Karabükspor’a gelecek. Karşılığında ise bir miktar para verilecek. En başta Karabükspor’un talebi 4 milyon euroydu; ancak bu rakamlar limitleri çok zorlayacağından rakam yarı yarıya aşağıya indirildi. Önümüzdeki hafta başında somut bir gelişmenin olmasını bekliyoruz. İshak bu konuda haklı olarak yorum yapmak istemiyor. Kısa sürede her şey netleşir” dediler.

Karabükspor Futbol Şube Sorumlusu Murat Yolbulan ise “Henüz resmi anlamda görüşmelere başlamadık. Biz görüşmeye açığız. Futbolcularımızın önlerini kapatmayız” şeklinde konuştu. Yurtdışından henüz dönen Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın sportif danışmanı Bülent Tulun’un hafta sonu ya da hafta başında Karabükspor’la İshak Doğan’ın transferi için masaya oturması bekleniyor.

Bugün