Sayın Faruk Işık, 20 Şubat 2014 tarihinden itibaren Galatasaray Sportif AŞ'de Mali, Ticari, Hukuki ve İdari konulardan sorumlu "Genel Koordinatör" olarak atanmıştır.

Sayın Faruk Işık, yukarıda tarif edilen konularda yetkili olarak, bu görevini İcra Kurulu Başkanımız Sayın Lutfi Arıboğan ile koordineli olarak yürütecektir.

Galatasaray Sportif A.Ş.

FARUK IŞIK

Galatasaray Sportif AŞ'de Mali, Ticari, Hukuki ve İdari konulardan sorumlu "Genel Koordinatör " olarak göreve başlayan Faruk Işık, Fokus Yatırım Holding ve Fokus Portföy Yönetim Şirketlerinin Kurucu ve Yönetici Ortağı olarak görev yapmaktaydı . Daha öncesinde, 2006-2010 yılları arasında Bank of America Merrill Lynch (Türkiye) Bankası'nın COO ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunmuştu.

Öncesinde ise 11 yıl Ata Holding ve Ata Finans Grubunun CEO ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliklerinde bulunmuştur. Çeşitli bankalarda üst düzey yöneticilikler yapmış olan Faruk Işık, iş yaşamına ise 1987 yılında Arthur Andersen denetim şirketinde başlamış ve 7 yıla yakın yurt içi ve yurt dışında denetim müdürlüğü ve danışmanlık görevlerinde bulunmuştur. Işık, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olup yurt içi ve yurt dışında çeşitli kurs ve seminerlere katılmış veya kendisi eğitmen olarak görev almıştır.