Galatasaray'da Mayıs ayında başkanlığı bırakacak olan Duygun Yarsvuvat'ın yerine sürpriz bir aday daha çıktı. Daha önce Turgay Kıran başkanlığa aday olduğunu açıklamıştı. Şimdi de Dursun Aydın Özbek'in Yarsuvat'ın koltuğuna oturmaya hazırlandığı bildirildi. Camianın önde gelen kişileriyle bir araya gelen Özbek, yönetici arkadaşlarından da destek aldı.
 
Kıran'dan sonra ikinci isim olacak

Şimdiden güçlü bir liste oluşturmak için çalışmalara başlayan Özbek, önemli işadamlarıyla temasa geçti. Dursun Aydın Özbek başkanlığını açıklarsa, eski başkanvekili Turgay Kıran’dan sonra yarışa giren ikinci isim olacak. Özbek’in seçilmesi halinde Hamza Hamzaoğlu’yla uzun vadeli bir sözleşme yapmayı düşündüğü bildirildi. Turgay Kıran da Hamzaoğlu’yla devam edeceklerini, belki bir sportif direktör getirebileceklerini açıklamıştı.
 
Otel zinciri sahibi

Giresun doğumlu olan 66 yaşındaki Özbek, Galatasaray Lisesi’nden sonra İTÜ Makine Mühendisliği’ni bitirdi. 1988’den beri ise turizm sektöründe Nippon ve Point Hotel zincirleriyle İstanbul’da, Kimeros ve Mabiche otelleriyle de Antalya’da hem yatırımcı hem de işletmeci olarak faaliyet gösteriyor.