Galatasaray'da son haftalarda önce Napoli ve Manchester United'ın peşinde olduğu iddialarıyla manşetlere çıkan ardından Beşiktaş derbisindeki alkış alan davranışıyla haftanın adamı olan Semih Kaya, sarı kırmızılı yönetimle yeni sözleşme için masaya oturuyor.

Galatasaray'da TL kuru üzerinden yıllık ücret alan ender oyuncular arasında yer alan genç oyuncunun, kurun artışı sonrasında onbirdeki oyuncularla arasındaki makas daha da büyüdü. Yıllık 700 bin TL'ya oynayan Semih'in 2016 yılında bitecek olan sözleşmesini 2018 yılına kadar uzatma karşılığında istediği rakam kontratın kalan iki sezonunun ve artı iki yıldaki ücretin 2 milyon Euro'ya sabitlenmesi. "G.Saray'da kaptan olmak ve futbolu burada bırakmak istiyorum" diyen Semih Kaya'nın yanı sıra sarı-kırmızılı yönetimin kaptan Selçuk İnan'ın da 2016 yılında bitecek olan sözleşmesini 500 bin Euro zam yaparak 2018 yılına kadar uzatacağı öğrenildi.

Daha önce sözleşme yenilenmesi konusunda KAP'a bildirilen Fernando Muslera'nın da kısa süre içerisinde yeni sözleşmeye imza atması bekleniyor.