Milliyet'in haberine göre, bonservisi için verilen 10 milyon euronun yanında futbolcuya da imza ücreti olarak 1 milyon euro verecek olan Galatasaray, 5 sezon için 1 milyon euro ile başlayıp, 1 milyon 200 bin euro ile sona erecek  paralar ödeyecek.

Oyuncuya, 10 bir euro ile 20 bin euro arasında değişecek maç başı ücret de ödeyecek olan Aslan’ın başarıya prim veren özel sözleşme maddesi ise şöyle:

Oyuncu 25 puanı toplarsa, (1 puan ilk on birde yer alırsa, 0,5 puan sonradan oyuna girerse, 0,25 puan yedekte olup oyuna girmezse) ilk 3 sezon her bir yıl için 250 bin euro ve sonraki 2 sezon her bir yıl için 300 bin euro özel bonus verilecek.

Bruma’ya karşı oynayan İBB’li futbolcu Enver Cenk Zaim, “Süratli, çalım atma özelliği olan, dikine gidebilme özelliği olan bir futbolcu... Saha içerisinde tutulması zor, enerjisi yüksek bir imaj gösterdi” dedi.

Oynayan kazanır!

Galatasaray’da sahada yer bulan kazanıyor. Bunun son örneği de geçen hafta görüldü. Cim-Bom’da teknik direktör Fatih Terim’in isteğiyle yapılan iyileştirmede oyuncular arasında farklar ortaya çıktı.

2016’ya kadar sözleşmesi bulunan ve takımda yer alan Semih Kaya’nın garanti ücreti 530 bin liradan 1.4 milyon liraya yükseltilirken, maç başısı da 13 bin liradan 20 bin liraya çıkarılmıştı.

Semih ile beraber zam alan diğer isim ise Emre Çolak oldu. Emre’nin 600 bin liralik ücreti ise 1 milyon lira oldu. Daha önce Semih ile arasında 70 bin lira fark bulunan Emre ile takım arkadaşının arasındaki makas, yeni kontratla beraber 400 bin liraya çıktı.