Emirates'in Galatasaray'a yaptığı sponsorluk teklifinin ardından, prestij kaybına uğramak istemeyen Türk Telekom, 'ortaklık' projesi için düğmeye bastı.

Emirates'in göğüs ve idman tişörtlerinde yer alabilmek için Galatasaray'a yaptığı teklifin ardından, Sarı-Kırmızılılar'ın Türk Telekom ile olan sponsorluk sözleşmesinin geleceği merak konusu olmuştu. Formadaki yerini kaybederek, prestij kaybına uğramak istemeyen Türk Telekom'un uzun süredir konuşulan 'basketbolda ortaklık' projesini hayata geçirmek için düğmeye bastığı öğrenildi.

İKİ TAKIM BİRLEŞEBİLİR 
Redwin 14px;">
Daha önce uzun süre basketbol kulislerinin gündeminden düşmeyen projeye göre Türk Telekom, Galatasaray Erkek Basketbol Takımı'na sponsor olabilmek için harekete geçti. Projenin detayları henüz kesinleşmiş olmasa da anlaşma için isim sponsorluğu ya da iki takımın birleşmesi fikirleri üzerinde durulduğu ifade edildi.

Hatırlanacağı üzere Galatasaray Basketbol Takımı sezon başında sponsor sıkıntısı yaşamış ve sonrasında isim ve forma sponsoru olarak Medical Park'la anlaşmıştı.

Habertürk