İstanbul Başakşehir’de iyi bir performans ortaya koyan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Doka, Cim Bom’un radarına girdi. Fatih Terim döneminde de adı transfer dedikodularına karışan Brezilyalı oyuncu, aynı zamanda Trabzonspor’un da transfer gündeminde bulunuyor.

Constant işi askıda
Ersun Yanal döneminde Trabzonspor’da kadro dışı kalan Kevin Constant, Galatasaray’ın transfer gündemine gelmişti. Gineli orta saha oyuncusu, önceki gün itibariyle affedildi ve dün Bordo-Mavili ekibin idmanına katıldı. Bu af sonrasında Constant işi Galatasaray cephesinde askıya alındı. Ancak Sarı-Kırmızılılar tecrübeli futbolcudan vazgeçmiş değil. Menacerler vasıtasıyla Constant için şartların zorlanacağı öğrenildi.

Gignac elden kaçıyor
Fanatik'in haberine göre; Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan golcülerden Andre Pierre Gignac, elden kaçmak üzere. Galatasaray’ın da ilgilendiği tecrübeli futbolcu, Rus kulübü Dinamo Moskova’ya transfer olmaya çok yakın. Moskova temsilcisinin, Fransız santrfora 3 seneliğine 10.5 milyon Euro gibi uçuk bir teklifte bulunduğu iddia edildi. Galatasaray’ın yanı sıra İnter ve Napoli gibi kulüpler de Gignac transferi için temaslarda bulunuyordu.