Maça takımla 3 gün idman yapan Sabri başta olmak üzere şaşırtıcı bir kadro ile çıkan, kalesinde golü gören, ilk yarıyı mağlup kapayan sarı kırmızılılar, Burak ile beraberliği yakaladı, Umut ile de 90+1'de 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu kadar çalkantıya rağmen Cim Bom maç fazlasıyla liderliğe bile yükseldi ama Florya'daki yaraya çare olur mu bilinmez...

Bu galibiyetle Galatasaray puanını 16'ya çıkarırken konuk Kasımpaşa ise 12 puanda kaldı.

Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde üst üste aldığı farklı mağlubiyetlerin ardından çıkışa geçmek isteyen Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Kasımpaşa'yı konuk etti.

Prandelli maç öncesi çok konuşulan bir 11'i sahaya sürerken haftaiçi takımla çalışmalara başlayan Sabri Sarıoğlu 6 ay sonra sahadaki yerini aldı. İtalyan teknik adam, sürpriz bir karara imza atarak maça Sneijder'le başlamadı.

Son haftalarda yaşanan olumsuzlukların ardından karşılaşmaya istekli başlayan Galatasaray'ı Kasımpaşa önde karşıladı.

Karşılaşmada tempo zaman zaman yükselirken iki takım da ilk 30 dakikada birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

İlk yarının sonlarına doğru ayağında topu daha çok tutan Kasımpaşa yavaş yavaş Galatasaray kalesine yüklenmeye başladı. Orta alandan hızlı çıkarak rakip kalede tehlikeler pozisyonlar yaratan konuk ekip çok geçmeden de golü buldu.

GOL 41.DK (ADEM BÜYÜK): Donk'un orta sahadan derinleme pasıyla savunmanın arkasına sarkan Adem Büyük, kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı vuruşta topu ağlara yolladı: 0-1.

Maçın son bölümlerinde golü bulan Kasımpaşa soyunma odasına da Galatasaray karşısında 1-0 önde gitmeyi başardı.

OLCAN CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Karşılaşmanın 28. dakikasında Sancak'a sert bir müdahalede bulunan Olcan, hakem Hüseyin Göçek tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Gördüğü bu kart Olcan'ın toplamda dördüncü sarı kartı olduğu için, Sarı-kırmızılı oyuncu ligin 9. haftasında karşılaşacakları Kardemir Karabükspor maçında takım daki yerini alamayacak.

Prandelli ikinci devreye oyuncu değişikliğiyle başladı. Sarı-kırmızılılarda Olcan Adın çıkarken yerinde Umut Bulut dahil oldu.

İlk yarıda olduğu gibi ikinci devrede de maçın başında baskılı bir oyun sergileyen Galatasaray bu kez golü bulmayı başardı. Sarı-kırmızılılarda skora dengeyi getiren isim Burak Yılmaz oldu.

GOL 53.DK (BURAK): Orta alanda topla buluşan Umut Bulut savunma arkasına koşu yapan Burak Yılmaz'a kafa pasını verdi. Topla birlikte ceza sahasına giren Burak Yılmaz kaleci ile karşı karşıya kaldıktan sonra sağ ayağı ile düzgün vurdu ve top ağlarla buluştu: 1-1.

Gelen golün ardından Galatasaray taraftarı yeniden takımlarını desteklemeya başladı.

SNEIJDER OYUNDA!

Maç öncesi şüphesiz en çok konuşulan isim olan Sneijder, 54. dakikada Emre Çolak'ın yerine oyunda dahil oldu.

Golden sonra temposunu daha da arttıran Galatasaray, Burak Yılmaz ile ikinci gole çok yaklaştı. Ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Umut'un yükselttiği topa Burak müsait durumda istediği vuruşu yapamadı.

Israrla ikinci golü arayan sarı-kırmızılılar ilacını 90+1 dakikada Umut Bulut'la buldu.

GOL 90+1. DK (UMUT BULUT): Sabri'nin ceza alanına ortasında Chedjou'nun kafa vurduğu topa bu kez kale sahası içinde Umut kafa vurdu ve topu ağlara gönderdi: 2-1.

Karşılaşmanın kalan dakiklarında başka gol olmayınca Galatasaray karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak çok değerli ve anlamlı bir 3 puanı hanesine yazdırdı.