Devre arasında yaptığı hamleler ile gençleştirme operasyonuna başlayan Aysal yönetimi, takımın tecrübeli oyuncuları ile de sözleşme uzatma görüşmelerine start verdi. Avrupa'nın takibinde olan yıldızlarını kaybetmek istemeyen sarı-kırmızılıların masaya çağırdığı ilk isim, takımın kilit oyuncularından Selçuk İnan olacak.

2018'E KADAR YENİ BİR SÖZLEŞME!

Galatasaray yönetimi, sözleşmesi 2016 Haziranı'nda sona erecek olan 29 yaşındaki oyuncuya, 2 senelik daha bir uzatma teklifi yaparak, 2018 yazında sona erecek bir sözleşme önererek, futbolu sarı-kırmızılılarda bırakmasını planlıyor.

Öte yandan Galatasaray yönetimi, şu anda yıllık 2 milyon euro ve maç başı 15 bin euro alan orta saha aldığı yıllık ücrete de zam da yapacak. Sarı-kırmızılıların, Selçuk İnan'ın maaşını da yükselterek, yıldızların gelmesi ile artan maaş seviyesini yakalamayı düşündüğü ifade edildi.

YÖNETİMDEN 'GÜVENİYORUZ' MESAJI!

Sarı-kırmızılı yönetim, İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile birlikte eski günlerini mumla atan oyuncuya yaptığı teklif ile birlikte bir taşla 2 kuş birden vuracak.

Galatasaray, yeni sözleşme ile Selçuk İnan'a 'sana güveniyoruz' mesajını verecekken, bunun yanında tecrübeli oyuncunun peşindeki İspanyol kulüplerini uzaklaştırarak, milli kramponun kafasının karışmasına engelleyecek.

BU SEZON DÜŞÜŞE GEÇTİ!..

Galatasaray'a 2 sezon önce Fatih Terim ile birlikte gelen ve kazanılan başarılarda büyük katkısı bulunan Selçuk İnan, bu sezon ise istenilen performansa ulaşamadı. Bu sezon 30 mücadelede sahaya çıkan yıldız isim, 6 gol ve 6 asistlik bir oyun ortaya koydu.

Mustafa Sarp, Barış Özbek ve Ayhan Akman'dan oluşan orta sahaya sitem eden sarı-kırmızılı taraftarların, ortaya koyduğu oyun sonrasında 'Maestro' lakabını taktığı yetenekli oyuncu, son dönemde sorumluluk almadığı gerekçesiyle eleştirilmeye başlandı.

Sporx