Aktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, göreve gelecek yeni yönetimin görev süresiyle ilgili spekülasyonlara değinerek, "Bu konuda muhtelif görüşler var ama benim sorduğum ve bilgi aldığım kişiler, yeni yönetimin görev süresinin 3 yıl olacağını söylediler. Hukukçularımızın bize verdiği bilgi bu istikamette" dedi.

Aktar, kulüp başkanlığına aday olacak kişi ya da kişilerin kurul listelerini 30 Mayıs Perşembe günü saat 18.00’e kadar divan kuruluna vermesi gerektiğine de dikkati çekti.

Milanobet 51); font-family: Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 19px;">"Tüzük değişikliği şu anda mümkün değil"

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal’ın tüzükte bazı değişiklikler yapılması isteğiyle ilgili Aktar, bu konunun seçime kadar olmasına imkan bulunmadığını belirtti.

Tüzük değişikliği için tüzük tadil genel kurulu yapılması gerektiğini işaret eden Aktar, "Tüzük değişikliğinin şu anda olması mümkün değil. Bu işler öyle çabucak yapılamıyor. Eğer seçimlerin ardından sayın başkanın benzer bir talebi olursa, komisyon kurulur ve çalışması yapılır. Zaten bu isteğin de genel kuruldan geçmesi gerekir" şeklinde görüş belirtti.