G.Saray'da şampiyonluk şarkıları G.Antepspor maçı sonrasına saklanırken teknik direktör Fatih Terim ise şimdiden gelecek sezonun programını oluşturuyor. Geçtiğimiz sezon Süper Final uygulaması ile birlikte son haftaya kadar şampiyonluk yarışının devam etmesi ve kulüpteki iç dengeler nedeniyle transferde geçe kalan Terim, bu kez işi sıkı tutuyor.

Oluşturduğu transfer listesini yönetime verecek olan deneyimli teknik adam, bu kez daha sistemli hareket ederek takımın hazırlık kampında tam kadro katılım hedefliyor. Geçtiğimiz yıl Casinomaxi Felipe Melo’nun durumunun belirsiz olması, Nordin Amrabat’ın bir türlü transfer edilememesi ve son anda sakatlanan Tomas Ujfalusi yerine apar topar Cris’in alınmasıyla dengeleri bozulan takım bu sezon ise kritik hazırlık maçlarıyla kamp dönemini geçirecek.

Terim, takımını sezon başladığında isteklerine göre yeniden şekillendirmek için transferleri beklerken Emirates Kupası’nın yanı sıra Real Madrid ve Milan’la da yapılacak hazırlık maçlarıyla takım Terim'in istediği seviyeye gelecek.

Vatan